*

Αποστολέας Θέμα: Ενισχυτική και Φροντιστήριο: Γίνεται;  (Αναγνώστηκε 9810 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Θεοφανώ

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Ενισχυτική και Φροντιστήριο: Γίνεται;
« Απάντηση #14 στις: Μαρτίου 04, 2016, 08:14:09 pm »
Μία φιλόλογος κλήθηκε το Νοέμβριο αναπληρώτρια και αρνήθηκε. Τώρα την κάλεσαν στην ενισχυτική. Δεν έπρεπε να είναι στον πίνακα των αναπληρωτών και όμως ήταν. Από το υπουργείο δεν ήξεραν τι να μου απαντήσουν. Απόφάσισα να μην κάνω ένσταση γιατί είναι μικρή η πόλη και εγώ δεν είμαι από εκεί ενώ αυτή είναι. Επίσης δεν θέλω να με στοχοποιήσουν γιατι αποφάσισα να κάνω προσφυγή κατά του υπουργείου με κάποιους επιτυχόντες του 2008 , επειδή μια φίλη μου φυσικός πλροφορήθηκε ότι κέρδισαν την προηγούμενη εβδομάδα φυσικοί του 2004 στο ΣΤΕ

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:23:14 »

Αποσυνδεδεμένος Landau

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Λατρεύω την εκπαίδευση.. BAZINGA!
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Μαρτίου 04, 2016, 11:43:41 pm »
Με το συμπάθειο, Θεοφανώ, αλλά καλύπτεις μια παρανομία επειδή.. είναι μικρή η πόλη, και επειδή έχεις κάνει προσφυγή; Τι σχέση έχουν αυτά; Η παρανομία είναι παρανομία, και όποιος γνωρίζει συγκεκριμένα στοιχεία, οφείλει να κάνει τα νόμιμα. Διαφορετικά είναι συνένοχος στη διαιώνιση παρόμοιων παρανομιών.
"Physics is like sex: sure, it may give some practical results, but that's not why we do it."
(Richard P. Feynman ?)

"The first condition of progress is the removal of censorship."
(George Bernard Shaw)

Αποσυνδεδεμένος elranna

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ02, ΠΕ40- Μπορώ να ξαναγίνω μαθήτρια;
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Μαρτίου 05, 2016, 12:05:09 am »
Με το συμπάθειο, Θεοφανώ, αλλά καλύπτεις μια παρανομία επειδή.. είναι μικρή η πόλη, και επειδή έχεις κάνει προσφυγή; Τι σχέση έχουν αυτά; Η παρανομία είναι παρανομία, και όποιος γνωρίζει συγκεκριμένα στοιχεία, οφείλει να κάνει τα νόμιμα. Διαφορετικά είναι συνένοχος στη διαιώνιση παρόμοιων παρανομιών.

Αχ, Landau, σ'ευχαριστώ. Κι εγώ αυτό ήθελα να πω, αλλά φοβήθηκα μήπως φανώ κακιά. Χωρίς παρεξήγηση, Θεοφανώ, αφού έκανες ήδη προσφυγή, σωστό θα ήταν να κάνεις και καταγγελία για τη συγκεκριμένη περίπτωση.

Αποσυνδεδεμένος Θεοφανώ

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Μαρτίου 05, 2016, 07:51:34 am »
Το ξέρω. Εχετε δίκιο γιατί και με το δικηγορικό γραφείο που επικοινώνησα μου είπαν να κάνω ένσταση αλλά και ο ίδιος ο διευθυντής δευτεροβάθμιας μου είπε το ίδιο. Μάλλον θα κάνω αλλά μέσω του δικηγορικόυ γραφείου.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:23:14 »

Αποσυνδεδεμένος Elphys

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Μαρτίου 05, 2016, 10:05:22 am »
Επίσης σε μεγάλη διευθυνση της Αθήνας έχουν υπογράψει σύμβαση για 15 ώρες και ουσιαστικά σε κάποιους υπάρχουν μονο 2. Αυτο καταλαβαίνουμε όλοι τι σημαινει(πλασματική προϋπηρεσια)

Αποσυνδεδεμένος Mirto1987

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Μαρτίου 05, 2016, 10:51:19 am »
Πως γίνεται να έχεις φαει ποινη κ να εισαι στους πινακες??!
Εννοω, σαν διαδικασια, από ποιόν εξαρτάται?!Ή ήταν λάθος μηχανογραφικό?!?!?!

Αποσυνδεδεμένος kostasMath

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Μαρτίου 05, 2016, 06:29:50 pm »
Τι εννοείς αλλοίωσαν την κατάταξη; Αφού έγιναν εκ νέου αιτήσεις και δημιουργήθηκαν νέοι πίνακες ανά Δευτεροβάθμια με βάση τα μόρια του πίνακα αναπληρωτών. Αν θέλεις να πεις ότι θα έπρεπε να μπορεί ο κάθε εκπαιδευτικός να δηλώνει παραπάνω από μια Δευτεροβάθμια, είμαι 100% μαζί σου. Αλλά δεν βρέθηκε κάποιος με λιγότερα μόρια ψηλότερα από κάποιον με περισσότερα, για να μιλάμε για αλλοίωση κατάταξης. Εκτός και αν έχει συμβεί κάτι που δεν γνωρίζω.
Για το πρώτο λέω που μας αναγκάζουν να δηλώσουμε περιορισμένο αριθμό διδε ή σκεδ και ταυτόχρονα τα μόρια ισχύουν για ολόκληρη την Ελλάδα αν κάποια μέρα αποφασίσουν να μετρούν μόνο για την περιοχή που γίνεται η πρόσληψη τότε δεν θα υπάρχει πρόβλημα…
Αν γίνει κάτι τέτοιο θα δημιουργήσουν τις μόνιμες θέσεις αναπληρωτών, τώρα υποχρεωτικά πρέπει να ακολουθήσουμε τις ορέξεις όσων βρίσκονται στις πρώτες θέσεις.
Δηλαδή αν κάποιος επιλεγεί για Κυκλάδες από την πρώτη φάση να μην υπολογιστούν τα μόρια για Κρήτη είτε ακόμα καλύτερα σε κάθε περιοχή ξεχωριστά!
Έχει γίνει και το δεύτερο που γράφεις καθώς τα μόρια δεν μέτρησαν την πρώτη χρονιά που έγινε ενισχυτική, και την επόμενη φορά κάποιοι αδικήθηκαν, με λιγότερα μόρια είναι λίγο δύσκολο να επέλθει θεαματική αλλαγή, το μεγάλο πρόβλημα είναι με όσους βρισκόταν  μέχρι το 2013 στον πίνακα Γ είτε ισοβαθμούσαν, όσοι μελέτησαν καλά τους πίνακες ξέρουν πως κάποιοι μεταπήδησαν από την Α περιοχή στη

Αποσυνδεδεμένος greedo

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Han shot first...
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Μαρτίου 06, 2016, 01:45:39 am »
 Έτσι όπως τα έκαναν...

Αποσυνδεδεμένος aspinoulas

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ03
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Μαρτίου 06, 2016, 02:28:34 am »
Απαντώ στο ερώτημα του θέματος : ΝΟΜΙΚΑ υπάρχει ασυμβίβαστο. Στην πράξη όλη η ιστορία είναι αν σε καταγγείλουν.Αλλιώς μπορείς να είσαι και στα 2 και να κολλάς κανονικά τα ένσημά σου. Ούτε το ΙΚΑ ενδιαφέρεται εφόσον καταβάλλονται οι εισφορές, ούτε η εφορία φυσικά εφόσον δηλώνονται τα εισοδήματα. Αν δε κινήσει κάποιος τη διαδικασία,  δε θα ενδιαφερθεί κανείς...

Αποσυνδεδεμένος kostasMath

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Μαρτίου 06, 2016, 09:28:37 am »
Αν δε κινήσει κάποιος τη διαδικασία,  δε θα ενδιαφερθεί κανείς...
Στα 67 όταν θα πάρεις βασική σύνταξη θα σε εντοπίσουν…, τώρα ξέρουμε πως είναι παράνομο, αργότερα μπορεί να εντοπιστεί, δεν ξέρω αν το αδίκημα μπορεί να παραγραφεί,
Τι θα γίνει για παράδειγμα αν κάποιος διοριστεί και γίνει αργότερα η καταγγελία? Θα υπάρχει κίνδυνος  να απολυθεί? όταν πήγαινα φροντιστήριο η μια καθηγήτρια έκανε και ενισχυτική στην ίδια γειτονιά, τότε που η επιλογή γινόταν χωρίς κριτήρια ,χωρίς ασεπ,  ( το μόνο που άλλαξε φέτος είναι η γειτονία!) Δεύτερη περίπτωση είναι μετά από επιτυχία ασεπ. Κάτι τέτοια βλέπω και παίρνω κουράγιο να συνεχίσω. Σε λίγο θα έχουν να ανταγωνιστούν και τα παιδιά των μαθητών τους!
Τι θα γίνω όταν μεγαλώσω;
Μεγάλη ευθύνη έχουν και οι καθηγητές,  οι πράξεις τους έχουν επιπτώσεις και στους μαθητές.

Αποσυνδεδεμένος Mack77

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Μαρτίου 06, 2016, 09:36:01 am »
Αν δεν σε καταγγείλουν δεν θα το βρει κανένας . Και να το βρει σιγά τι θα χάσεις 1 μόριο !  Μετά τα 5 χρόνια μάλλον παραγράφεται το αδίκημα

Αποσυνδεδεμένος Mirto1987

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Μαρτίου 06, 2016, 02:52:08 pm »
Σε μία χώρα που:
1) οι μόνιμοι παίρνουν αποσπάσεις και "συμπήρωνουν"ωράριο όπου να ναι και όπως να ναι, αρκεί να είναι κοντά στο σπίτι τους
2) οι μόνιμοι μπορούν να κάνουν +10 διδακτικές ώρες σε ΙΕΚ,ΚΔ

Αποσυνδεδεμένος kinegiros

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Ενισχυτική και Φροντιστήριο: Γίνεται;
« Απάντηση #26 στις: Μαρτίου 06, 2016, 04:00:05 pm »
Με συγχωρείς αλλά αυτός που έκανε αίτηση ήξερε τους όρους. Αν δεν έχει παραιτηθεί πρέπει να φάει καταγγελία, υπάρχουν συνάδελφοι του άνεργοι και περίμεναν από την αίτηση αυτή.

Στο κεφάλι λοιπόν.
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 06, 2016, 08:49:44 pm από kinegiros »

Αποσυνδεδεμένος may16

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Μαρτίου 06, 2016, 04:40:54 pm »
Μυρτώ, αν και το θέμα δε με αφορά άμεσα, έχω βαρεθεί τόσα χρόνια να βλέπω και να ακούω καθηγητές των φροντιστηρίων να βρίζουν το δημόσιο σχολείο και τους "τεμπέληδες" μόνιμους καθηγητές αλλά κάθε φορά που γίνεται η κοροϊδία της πρόσθετης να τρέχουν πρώτοι πρώτοι να κάνουν αιτήσεις και γενικά να προσπαθούν με κάθε τρόπο να διοριστούν.
Συγνώμη αλλά εγώ αν απαξίωνα το δημόσιο σχολείο τόσο πολύ δε θα προσπαθούσα με κάθε τρόπο να γίνω έστω και ωρομίσθια στην ενισχυτική για 2 μήνες! Αφού όπως λες πραγματική και σοβαρή δουλειά γίνεται μόνο στα φροντιστήρια και το σχολείο είναι μόνο "χαβαλές" γιατί να κάνεις κάτι που το κοροϊδεύεις και το απαξιώνεις;

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182736
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 699
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)