0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κάθησα και διάβασα με ψυχραιμία τα μηνύματα που στείλατε...η αίσθηση που αποκόμισα είναι η εξής: φθόνος και καθόλου ενσυναίσθηση...όλοι νομίζουν για τον εαυτό τους ότι είναι πιο τίμιος πιο ηθικός και πιο ξανθόπουλος από τους άλλους...επίσης να πω και κάτι ψιλοάσχετο: Δεν είναι ρε μάγκες επίπεδο αντιμετώπισης αυτό ρε γμτ...και δίκιο να χετε το χάνετε...τεσπα δε σας κατηγορώ γιατί πολλοί από σας μπορεί να τα βγάζετε πέρα δύσκολα οπότε το "ταξικό" μίσος και η αδικία που νιώθετε να είναι δίκαια. Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι εγώ δεν έχω δικαίωμα να κάνω χρήση του νόμου και να πάω για 4 χρόνια με ένα μόριο εκεί που θέλω...Καλή τοποθέτηση και διορισμό σε όλους...
Παράθεσηοκ ρε φίλε ,να πας να βοηθήσεις τον πατέρα σου....αλλά γιατί να πρέπει να παίρνεις και 800 ευρώ παραπάνω "χαρτζιλίκι" ;;;;;Αυτό δεν το ξέρω, αλλά μακάρι να είναι έτσι
οκ ρε φίλε ,να πας να βοηθήσεις τον πατέρα σου....αλλά γιατί να πρέπει να παίρνεις και 800 ευρώ παραπάνω "χαρτζιλίκι" ;;;;;
Καλημέρα..ξέρει κάποιος τί ισχύει με την απόσπαση σε βουλευτικό γραφείο? Μπορεί κάποιος νεοδιόριστος να αποσπαστεί άμεσα σε βουλευτή ή πρέπει πρώτα να υπηρετήσει την πρώτη χρονιά? Και με τα μόρια τί γίνεται? Παίρνει της περιοχής απόσπασης ή της οργανικής?