0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εκανα αιτηση το Νοεμβρη του 20.Εγιναν τα απαραιτητα απο τη ΓΣ του τμηματος, εγινε ο ελεγχος νομιμοτητας απο το υπουργειο, μου ζητηθηκε εξτρα μλαντιγραφο μισθοδοσιας (νομιζω) το Μαιο.
Αυτό λογικά σημαίνει πως θα περιλαμβάνονται και νέοι αιτούντες στις μετατάξεις. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο το γεγονός ότι η αίτηση έγινε το ημερολογιακό έτος 2020. Κανονικά δεν θα έπρεπε να έχει σημασία αυτό εφόσον οι αιτήσεις ήταν έως και τον Μάρτιο του 2021.
Καλησπέρα, θα ήθελα παρακαλώ να με ενημερώσετε για τις θέσεις ΕΔΙΠ. Προσπαθώ να βγάλω μια άκρη διαβάζοντας διάφορα στο διαδίκτυο , αλλά δεν μπορώ να σχηματίσω μια καθαρή εικόνα. Αν πάρω μετάταξη ως ΕΔΙΠ χάνω τη θέση μου στη Δευτεροβάθμια? Και αν αξιολογηθώ αρνητικά μετά την 5ετία ως ΕΔΙΠ, πού πάω? Μένω άνεργη? Και επίσης ποιος είναι ο μισθός? Χάνω τις μισθολογικές κλίμακες που είχα ως καθηγήτρια Δευτεροβάθμιας και ξεκινάω από τον βασικό? Ευχαριστώ για τον χρόνο σας και ζητάω συγγνώμη αν οι ερωτήσεις μου έχουν απαντηθεί κάπου στο forum(δεν τις βρήκα
Καλησπέρα, Για το μισθολόγιο μπορείς να βρεις πληροφορίες στις σελίδες 14-15 του παρόντος thread. Για το τι γίνεται σχετικά με την θέση σου στη δευτεροβάθμια ή με την ενδεχόμενη αρνητική αξιολόγηση και την θέση σου, δε γνωρίζω.