0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Φυσικά ισχύει η υποχρεωτική διετία υπηρέτησης στην περιοχή του διορισμού. Το ότι θα κάνεις αίτηση δε σημαίνει ότι θα γίνει δεκτή.Επίσης, η αίτηση για μετάταξη απαιτεί να έχεις ήδη 5 χρόνια προϋπηρεσίας στην προηγούμενη θέση.
Σχετικά με τους αιτούντες του 21: Πολύ ησυχία έχει πέσει στο κανάλι βρε παιδιά!!! Καταλαβαίνω ότι μπήκαμε σε mode αναμονής για του χρόνου αλλά δε πρέπει να επαναπαυόμαστε. Έπειτα από ερώτημα που έκανα πριν μια εβδομάδα προς την κα Καρύγιαννη ακόμα οι αιτήσεις μας βρίσκονται υπό έλεγχο νομιμότητας μου είπε. Από τότε που τις κάναμε πέρασαν σχεδόν 7 μήνες!!! Πόσο θέλει πια για να εξεταστεί η νομιμότητα! Μου είπε ότι περιμένουμε ακόμη ατομικούς φακέλους για διασταύρωση στοιχείων από τα πανεπιστήμια (πχ αντίγραφο διδακτορικού κ.τ.λ.) !Δηλαδή τα πανεπιστήμια όποτε το επιθυμούν στέλνουν τους φακέλους; Δεν υπάρχει προθεσμία; Ολόκληρη Ανώτατη εκπαίδευση δεν έχει προσωπικό να διεκπεραιώσει 15 αιτήσεις; ή μήπως κάποιοι μας κοροϊδεύουν και λένε δικαιολογίες για στάχτη στα μάτια;Ούτε του χρόνου το καλοκαίρι δε θα είμαστε έτοιμοι έτσι..Μήπως επιτέλους να κάνουμε κάποια συντονισμένη ενέργεια; μια επιστολή, μια αναφορά, ένα νομικό έγγραφο;Γιατί να χάνονται τόσοι μήνες/έτη; Γιατί ανεχόμαστε αυτό το χάλι; Μετά από τόσο καιρό δε νομίζω ότι υπάρχει δικαιολογία.
Αυτο (τα 5 χρονια στην προηγουμενη θεση) ισχυει για τις υπολοιπες μεταταξεις και οχι για τις μεταταξεις σε θεση εδιπ
Κοιτα, εγω κατεθεσα τα χαρτια μου 11/11/20 και ο ελεγχος νομιμοτητας ολοκληρωθηκε καπου στις αρχες Ιουνη. Υπηρχαν αλλοι που κατεθεσαν πολυ πιο μπροστα απο μενα.7 μηνες για το υπουργειο μας δεν ειναι τιποτα!!!!Σαφως και αυτο δε σημαινει οτι δεν πρεπει να το κυνηγησετε! Αν και προσωπικα δεν κυνηγησα τιποτα και αφησα τη διαδικασια να κυλησει. Μεσα Σεπτεμβρη βγηκε η αποφαση για φετος, οπως και για περυσι. Λιγο πριν την εναρξη του εξαμηνου
Emmaki χωρίς καμία πρόθεση να σε θίξω, το χρωστάς σε αυτούς που περίμεναν από το προηγούμενο έτος. Έχω την αίσθηση πως σε πήρε η μπάλα μαζί με τις άλλες αιτήσεις διότι η αίτησή σου ήταν μέσα στο ημερ. έτος 2020. Όσοι κάναμε το 2021 (Μάρτιο) δυστυχώς..........................................................
Δεν λεμε κατι διαφορετικοεχω φτασει στο συμπερασμα οτι αυτο που ειναι να γινει θα γινει οταν απιφασισει το υπουργειο να το προχωρηςει. Δεν παιζει ρολο το αν θα τους «τρελλανετε» στα τηλεφωνα ή οχι. Υπαρχει και αλλος λογος, οικονομικος. Δεν εχουν λεφτα να σας αναπληρωσουν!
Δεν ήξερα ότι δεν ισχύει η 5ετία για τις μετατάξεις ΕΔΙΠ. Ευχαριστώ για την επισήμανση.