new_pe06 και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συζητήθηκε έντονα παραπάνω ότι σταματά πλέον η δυνατότητα μετάταξης, όμως ο νόμος του 2017 δε μπορεί να σταθεί μόνος του;
Επειδή κάποιοι συνάδελφοι ρωτούν για τη διαδικασία από εδώ και πέρα.Τις τελευταίες 2 ημέρες έχουν επικοινωνήσει μαζί μου: 1) Η Διοικητική Υπηρεσία για τη μισθοδοσία2) Το Περιφερειακό Τμήμα Διοικητικών Υποθέσεων που μου κοινοποίησε επίσημα το ΦΕΚ, τη διαπιστωτική πράξη του Πρύτανη, ένα χαρτί ότι ζητούν αυτεπάγγελτα πιστοποιητικό υπηρεσιακών μεταβολών από τη Διεύθυνση που ανήκω και ένα χαρτί όπου με καλούν να αναλάβω μέσα σε 30 ημέρες (το θεωρώ λογικό διάστημα)3) Η Γραμματεία του Τμήματος όπου μετατάσσομαι ώστε να μεταβώ εκεί τη Δευτέρα ώστε να με καλωσορίσει επίσημα ο Πρόεδρος του Τμήματος
Οσο χαιρομαι για τους συναδελφους που μεταταχτηκαν και βρεθηκαν στον χωρο που πραγματικά ήθελαν, τοσο στεναχωριέμαι για το παιδι μου που εχασε τρεις (μεχρι στιγμης) εξαιρετικούς καθηγητες στα χρονια που ειναι σε πειραματικό σχολειο
Ο μισθός ενός εδιπ συγκριτικά με εκείνον ενός εκπαιδευτικού με τα ίδια χρόνια υπηρεσίας πως είναι;
Επαιρνα 1350 ως εκπαιδευτικοςΠαιρνω 1200 ως εδιπ
Καθαρά ;