0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πήρα τηλέφωνο χτες στο Υπουργείο και η υπάλληλος μου είπε οτι δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω κάτι μιας και έχω πάρει ήδη αίτηση. Συνάδελφος που μπλέκεται με αυτά μου είπε κάνε αίτηση, τι έχεις να χάσεις?? Το πολύ πολύ να απορριφθεί απο το ΚΥΣΔΕ.Εγώ δεν ξέρω τι να κάνω. Κουράστηκα να κάνω αιτήσεις που απορρίπτονται. Είναι δυνατόν να έχει να κάνει με την ορολογία και τις λέξεις που χρησιμοποιούμε στις αιτήσεις?Το λογικό είναι να μη μπορείς να κάνεις αλλαγή, αλλά στην Ελλάδα ζούμε στο παράλογο.Παρακαλώ τις εμπειρίες και γνώσεις σας γιατί οι μέρες λιγοστεύουν.
Ρε παιδιά ... για μισό λεπτό...Εγώ πήρα απόσπαση... οκ πήρα.Αλλά την πήρα με 10 μόρια λιγότερα απ' ότι δικαιούμουν! Ενώ στο χαρτί που κρατάω στο χέρι μου και είναι η εκτύπωση του export από το opsyd έχω τα σωστά μόρια, στην λίστα των τοποθετήσεων σε πυσδε πήρα 10 μόρια λιγότερα και πήγα σε άλλο πυσδε! Θα πήγαινα σε ΠΥΣΠΕ πολύ κοντινότερο στον τόπο συμφερόντων μου (πήγα στην επιλογή 3 ενώ έπιανα και την 2) και με έχουν στείλει ... να μην πω που!Δεν θα εξετάσουν την ένστασή μου; πάμε καλά;