0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
βγήκαν επιπλέον αποσπάσεις; σε ποιες αναφέρεσαι;
'Εχασα την απόσπαση για 1,082 μόρια. Τι να σου κάνει μόνη της η καημένη η εντοπιότητα. Πάω να κλείσω βαλίτσες.Καλή δύναμη σε όλους, συνάδελφοι.
απο την γραμματεια ττης Εκκλησιαστικης εκπαιδευσης, δεν μου ειπαν ονοματα, για την ριζαρειο συγκεκριμενα, πηραν πε12.10- δηλαδη φυσικο-ραδιοηλεκτρολογο, αντι για φυσικο. θα τα υπογραψει ο φιλης, κ μετα θα ανκοινωθουν ονοματασυγγνωμη που σε στεναχωρω βασιλη, αλλα δυστυχως εχουμε γινει ενιαια σουπα. στο σχολειο που ημουν περσυ μαθηματικος εκανε φυσικη , γεωλογος εκανε χημεια, αγγλικων ιστορια, και εγω βιολογια. δεν ξερω τι ηταν χειροτερο.
για 0,25 εχασα περισυ την μεταθεση..αστα πικρα, ελπιζω τουλαχιστον εκει που πας να εχει καλα μορια
Πάντως από τις Διευθύνσεις σήμερα έπαιξε ασφυκτική πίεση να στείλουν τα σχολεία τα κενά παρόλο που ακόμα δεν έχουν ολοκληρωθεί εγγραφές και εξετάσεις. Θα ήθελα να ελπίζω ότι αυτό μπορεί να επισπεύσει τη γ φάση των αποσπάσεων,φοβάμαι όμως ότι κόπτονται κυρίως να γίνει η πρόσληψη των αναπληρωτών την άλλη εβδομάδα.
για την ριζαρειο συγκεκριμενα, πηραν πε12.10- δηλαδη φυσικο-ραδιοηλεκτρολογο, αντι για φυσικο. θα τα υπογραψει ο φιλης, κ μετα θα ανκοινωθουν ονοματα
Στις κανονικές αναφέρομαι.http://www.esos.gr/arthra/45832/oi-apospaseis-ekpaideytikon-deyterovathmias-ekpaideysis-v-fasi
e oxi και κλεβω