0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συγνώμη συνάδελφοι,ως διοριστέος βέβαια δεν έχω δικαίωμα να έχω άποψη για το θέμα.Θέλω όμως να ρωτήσω,ποιός σας έχει πει πως μπορείτε να κάνετε προτάσεις για τον νέο τρόπο διορισμού;Μήπως έχετε αντιληφθεί άλλους υποψηφίους για διορισμό στο δημόσιο να έχουν άποψη για το πως οι ίδιοι θα διοριστούν;Ο δημοσιουπαλληλικός κώδικας δεν παρέχει τέτοια δικαιώματα.Εσείς πόθεν έχετε το δικαώμα αυτό;Σύμφητό με το παραπάνω είναι και το θέμα της συναδέλφου με το προσωνήμιο anixia.H συνάδελφος λόγω καλής διαθέσης μοιράζεται μαζί μας τις πληροφορίες που έχει απο την Διοίκηση.Για όσους ξεχνούν,οι προτάσεις βάσει συντάγματος για το νέο σύστημα διορισμών είναι αρμοδιότητα της Διοίκησης.Ορθότατα λοιπόν η κυρία συνάδελφος μας μεταφέρει τις εξ αυτής προτάσεις.Παρεμβαίνει λοιπόν ο κύριος συνάδελφος "πορτοκάλι",απαράδεκτη συμπριφορά σε κυρία,και την κατακρίνει γιατί προφανώς αυτά που παραθέτει η συνάδελφος δεν του είναι αρεστά.Ποίος κύριε συνάδελφε "πορτοκάλι" σας έχει πει πως το νέο σύστημα διορισμών πρέπει να είναι αρεστό σε εσάς;Χρωστάτε λοιπόν μια συγνώμη στην κυρία συνάδελφο και θα σας παρακαλούσα την επόμενη φορά να είστε ευγενικότερος!
Ευχαριστώ πάντως... Οσο για την παρορμητικότητα κάποιων μελών , όπως και σε μια ευρύτερή κοινωνία έμαθα να την " δεχομαι" ... 😌😔
που την είδες την παρορμητικότητα; και τι ευχαριστείς;συμπαράσταση σε τι πράγμα; έτσι για να καταλάβω... μήπως δεν θέλετε εδώ κάποιοι να σας απαντούν; να γίνεται διάλογος; καλά κρασιά....
Στο μέγκα πριν από λίγη ώρα ο Φίλης ......''Θα πάμε σε εξετάσεις ασέπ ,δεν προλαβαίναμε φέτος, για να γίνουν διορισμοί και να μπορούν και οι νέοι να διεκδικήσουν διορισμό..''
Ως προς το ύφος σου... Οχι τα λεγόμενα σου Και έχω δικαίωμά να ευχαριστώ κάποιον που μου έδωσε θετικο χρόνο και ευγένειά ως προς το άτομό μου... Το γνώριζα από το πρωί... Θα διαγραφούν τα μηνύματα μας!!!
Στο μέγκα πριν από λίγη ώρα ο Φίλης ......''Θα πάμε σε εξετάσεις ασέπ ,δεν προλαβαίναμε φέτος, για να γίνουν διορισμοί και να μπορούν και οι νέοι να διεκδικήσουν διορισμό..'' Αρα 3848;;;;Εύχομαι οι παλιές μου πληροφορίες μου για light εξετάσεις να ισχύουν...
πότε μιλάει για εξετάσεις...πότε μιλάει για διαδικασία ασεπ...
Με διαδικασίες ασέπ τι ελπίδα έχει ο νέος;;;;;;;;;;;;;;;; Γι'αυτό το υπουργείο θέλει εξετάσεις...κατά τις παλιές πληροφορίες μου πιο light.....Αυτά, μην ξαναρχίζουμε και διαγραφούμε , έχουμε μέλλον
πρακτικά τι σημείνει πιο light; διότι εκτός του νέου υπάρχει και ο παλιός με πολλές επιτυχίες σε ασεπ και μεγάλες προϋπηρεσίες; πως αυτά θα παντρευτούν;
Για να κλείσω το θέμα εδώ....έμφαση παιδαγωγικά -διδακτική μήπως;
δηλαδή δεν θα εξεταζόμαστε στο γνωστικό αλλά θα έχει μόνο παιδαγωγικά; για πολύ κόσμο έχει ενδιαφέρον πόσο θα βαραίνει η προϋπηρεσία διότι υπάρχει και αυτή η πολυπαθη όλα αυτά τα χρόνια και ευάριθμη ομάδα που την έχει μνημονεύσει ο Φίλης...γι' αυτή τι θα κάνει;
Ε δεν δουλεύω μαζί του , ούτε είμαι μέσα στο μυαλό του......... Αυτά γιατί είμαστε εκτός topic....
Συνάδελφε,κύριε "πορτοκάλι",αν και ομίλησα δεόντως δια το ύφος σας,εντούτοις αμέλησα πλήρως να τοποθετηθώ επι της ουσίας.Ο διαγωνισμός εκπαιδευτικών δια μοριοδοτήσεως είναι απολύτως αδύνατος.Αφ' ης στιγμής η απόφαση 527/2015 του Ανωτάτου Ακυρωτικού διαλαμβάνει αρνητικώς την υπάρχουσα προυπηρεσία και την χαρακτηρίζει ως ελλίπουσαν αντικειμενικότητας και διαφανείας,η αύτη προυπηρεσία είναι ατελέσφορη.Ίνα αύτη τελεσφορήσει,ούτο απαιτεί υψηλή επίδοση εις γραπτόν διαγωνισμόν ένεκα νομιμοποιήσεως της.Δια ταύτα η καλή συνάδελφος,κυρία anixia,χαίρει πλήρους αληθείας λέγουσα πως η Διοίκηση αναζητεί τρόπο προσφυγής εις ελαφρυμένον κατά το δυνατόν γραπτόν διαγωνισμόν.Ποία η ακριβής μορφή ούτου;Οίδομεν!
συνάδελφε κάποιες παρατηρήσεις, η προϋπηρεσία μια χαρά μετράει στους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ και υπάρχει απόφαση του ΣΤΕ για αυτό. Όσο αφορά την υψηλή βαθμολογία που γράφεις δεν ισχύει αφού αυτό που χρειάζεται κάποιος για να προσμετρηθεί η προϋπηρεσία του στον γραπτό ασεπ εκπαιδευτικών είναι να πιάσει απλά την βάση στον γραπτό ασεπ...