0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μιχάλη (και όποιος άλλος βέβαια έχει διδάξει στον ΟΑΕΔ) για πες μας λίγο τι κατάσταση επικρατεί εκεί? Δεν έκανα ακόμα αίτηση, αλλά το σκέφτομαι.. Δεν έχω ακούσει και πολύ καλά πράγματα για τα ΤΕΕ του ΟΑΕΔ γενικότερα..Από οικονομικής άποψης πως είναι? Ήσουν ικανοποιημένος? Γιατί ξέρω ότι έριχνες πολύ τρέξιμο για να τα προλάβεις όλα..
Παράθεση από: vasilikh στις Ιουλίου 10, 2006, 06:52:52 pmΜπορεί να κάνει αίτηση και κάποιος με μηδενική διδακτική εμπειρία-προΰπηρεσία???Οι πιθανότητες όμως να σε πάρουν είναι ελάχιστες. Εγώ πέρισυ είχα κάνει κι ακόμα περιμένω να με φωνάξουν . Υποτίθεται ότι προηγούνται οι έχοντες προϋπηρεσία στα ΤΕΕ του ΟΑΕΔ μπας και τους μονιμοποιησουν ποτέ (αλλά κι αυτό είναι μια άλλη πονεμένη ιστορία (http://www.diorismos.gr/Dpages/vima/articles/2006/citizen020606.php)
Μπορεί να κάνει αίτηση και κάποιος με μηδενική διδακτική εμπειρία-προΰπηρεσία???
Κάποιος που δούλεψε σε ολοήμερα φέτος μπορεί να το βάλει ως επαγγελματική εμπειρία στην αίτηση?
Δηλαδή ξεκαθαρισμένο πως η προυπηρεσία απο την Πρωτοβάθμια δεν μετριέται ούτε ως διδακτική ούτε ως επαγγελματική?Επισης η προυπηρεσία απο τα ΙΕΚ μετράει ως κάτι?είτε ως επαγγελματική εμπειρεία είτε ως διδακτική???