0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ανοίγοντας το συγκεκριμένο ΦΕΚ διαβάζω για τους εναπομείναντες 456 αλλά ο μοναδικός πίνακας κατανομής που υπάρχει είναι με τις ειδικότητες για την ΑΕ
Απο Παιδειας μου ειπαν σημερα πως η φαση της προσκλησης δεν γνωριζουν ποτε θα βγει,σιγουρα μετα τις μεταθεσεις.Θα κανετε,μου ειπε,αναληψη υπηρεσιας και θα μετρα απο 1η Σεπτεμβριου.Ρωταω: αν υποθεσουμε οτι κανουμε αναληψη Ιουλιο που θα μας τοποθετησουν;Καπου προσωρινα,μου λεει,δεν εχει σημασια που ειναι καλοκαιρι,αλλα καθιστε να τα δουμε αυτα οταν θα εχουμε την προσκληση.Οταν κανεις αναληψη,ρε παιδια,απο τοτε μετρα η μισθοδοσια,ως αναπληρωτες το γνωριζουμε αυτο.Εκτος κι αν στην πρωτη περιπτωση που μου ειπε,κανουμε αναληψη,πληρωνομαστε και παρουσιαζομαστε Σεπτεμβριο στα σχολεια.
Είχα κι εγώ την ίδια απορία και άτομο που γνωρίζει μου είπε το εξή: Η απόφαση επικαλείται το άρθρο 10 του νόμου 3833/2010,οπότε είναι σαφές πως αφορά τα εκδοθέντα αποτελέσματα του 2009 με τις ειδικότητες και τις θέσεις που υπάρχουν εκεί.Η μη έκδοση ονομάτων οφείλεται στο γεγονός πως θα διορίσουν επιλαχόντες,τους οποίους δεν τους ξέρουν ακόμα.
Συνάδελφε,συγνώμη,αλλά θα ήθελα το όνομα της κυρίας που σου μίλησε.Δεν δέχομαι οι υπουργοί να συμφωνούν άλλα,να τα δημοσιοποιούν με δελτίο τύπου και οι διοικητικοί να λένε ότι θέλουν!Αν η κυρία αυτή νομίζει πως μπορεί να λέει ότι θέλει,να την βρούμε να μας τα πει και απο κοντά.Το ίδιο ισχύει για όλους τους συναδέλφους που παίρνουν τηλέφωνο στο υπουργείο:να ζητάνε ονόματα!Ανώνυμα δεν μπορούμε να ζητήσουμε εξηγήσεις.Οι 'εξυπνάδες'των διοικητικών με τους διοριστέους πρέπει να σταματήσουν.
Ούτε στην κατανομή της ΕΑ