0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μέλλοντες συνάδελφοιΔιαβάζω για άδειες άνευ αποδοχών και τοποθετήσεις κι αποσπάσεις και βλέπω ότι δεν έχετε διαβάσει τη νομοθεσία του χώρου όπου πρόκειται να εργαστείτε. Κατ'αρχας ορκιζομαστε να υπηρετήσουμε το κράτος σε όλη του την επικράτεια και όχι μόνο εκεί που ειναι η κατοικία μας. Μετά την ορκομωσία σας τοποθετείστε με βάση τα μόρια σας στα υπάρχοντα ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ κενά του νομού (πχ
Οσοι ετυχε να βρεθουν στην
Δεν κανω λαθος.Ο,τι γραφω δεν ειναι προσωπικη εκτιμηση.Εχει ειπωθει απο ανωθεν....
Αν θέλεις να βοηθήσεις τους συναδέρφους σου, γράψε και τις ενέργειες που έκανες για να καταφέρεις να πας και σε άλλες περιοχές εκτός από αυτή στην οποία διορίστηκες αρχικά, με ποιό σκοπό (για να παίρνεις περισσότερα μόρια? γιατί το υπουργείο από μόνο του δεν σε στέλνει από Κέρκυρα στις Κυκλάδες και από Κυκλάδες στα Χανιά), αν πήγαινες εκείή έπαιρνες αποσπάσεις σε γραφεία στην περιοχή που ήθελες, πώς τα κατάφερες να πας μόνο για 2 από τα 8? χρόνια... Αυτό είναι το σωστό, αν έχεις πραγματικά καλή διάθεση και θέλεις να βοηθήσεις ... Ίσως σε κάποιους να φανούν χρήσιμες οι πληροφορίες αυτές!
Μέγα λάθος οι γενικεύσεις....θα το αντιληφθείς .....συν τω χρόνω.....
Στο μονο που κανει λάθος η συνάδελφος ειναι στο οτι με άδεια ανατροφής δεν ξεχρεωνεις υπηρέτηση Ξεχρεωνεις κανονικά Κατα τα λοιπα δεν ειναι μυστήριο το πως μπορεί να πάει κανεις απο Κέρκυρα Κυκλαδες και Χανιά Με μετάθεση και πιο πιθανά με απόσπαση Φυσικά και θέλει κανεις να πάει κοντά στο σπίτι του αλλα ειδικά στον κλάδο μας των Γαλλικων και πριν τις μετατάξεις ήταν οι υπηρεσιακές μεταβολές δύσκολες Επειδή θα εμφανιστεί παλι ο προσωπικός μου διώκτης να μου την πει οτι φταίω εγώ που πήρα μετάταξη έχω να θυμίσω οτι μεταθέσεις στα Γαλλικά στην Αττική έχουν να γίνουν απο το 2009 ενώ οι μετατάξεις έγιναν το 2013 Ενας λόγος που έγιναν και αυτές οι μετατάξεις και έτρεξαν όλοι πανικόβλητοι ήταν και το οτι δεν είχαν ελπίδα μετάθεσης η απόσπασης λόγω μείωσης των ωρών των Γαλλικων αύξησης του ωραρίου στη Δευτεροβάθμια συγχώνευσης σχολείων κλπΤα πράγματα δεν ειναι εύκολα όμως και εγώ με γνώμονα το συμφέρον της οικογένειας μου έπραξα και ζήτησα μετάταξη και καταλαβαίνω να θέλουν όλοι με κάθε τροπο να ειναι κοντά στους δικούς τους Όσοι είστε αναμάρτητοι οκ κρίνετε ελεύθερα
Εντος των ημερων,μην ανησυχεις!