0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα, εμένα η απορία μου είναι η εξής: στην προκήρυξη ήταν ξεκάθαρο πως " οι υποψήφιοι εκπαιδευτικοί έχουν δικαίωμα να δηλώσουν μόνο τις ΕΠΑ.Σ Μαθητείας της Περιφέρειας Αττικής ή τις ΕΠΑ.Σ Μαθητείας μίας και μόνο Περιφερειακής Ενότητας για την υπόλοιπη Ελλάδα......" πως γίνεται τους αξιολογητικούς πίνακες της Φλώρινας και της Κοζάνης -Πτολεμαίδας να εμφανίζεται ο ίδιος υποψήφιος;
Καλησπέρα! Θα ήθελα κ εγώ με τη σειρά μου να κάνω 2 ερωτήσεις, διότι κ εγώ πρώτη φορά κάνω τα χαρτιά μου για τις ΕΠΑΣ και δεν γνωρίζω τα διαδικαστικά.
Η Κοζάνη είναι μαζί με την Πτολεμαίδα στην ίδια ενότητα και όχι με την Φλώρινα. Δεν ξέρω αν έχει δικαίωμα κάποιος να συμμετεχει πχ στη Φλώρινα ως πε και στη Κοζάνη ως τε αν έχει πχ 2 πτυχία. Αυτό θα μας το απαντήσουν οι παλιοτεροι
Ευχαριστώ philosopher, σαν νέο μέλος περιμένω κ γω την εμπειρία σας.Ο συγκεκριμένος πάντως συμμετέχει με την ίδια ειδικότητα ΠΕ09.
Δεν μπορεί η ίδια να υποκαταστησει την επιτροπή αξιολόγησης. Έχει υποχρέωση να καλέσει εσένα ως πρώτη. Αλλιώς τι ρόλο παίζουν οι πίνακες?