0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ!!!Κ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΜΕΣΑ ΘΙΓΟΜΕΝΗ ΑΛΛΑ ΣΥΜ
Καλησπέρα! Έχω κάνει τα χαρτιά μου για τις ΕΠΑΣ ως άνεργη και περιμένω να με καλέσουν. Ταυτόχρονα, μου πρότειναν 6 ώρες διδασκαλίας σε μια ιδιωτική σχολή. Εάν πάρω αυτές τις 6 ώρες, τι γίνεται σε περίπτωση που με καλέσουν από κάποια ΕΠΑΣ; Πόσες ώρες μπορώ να πάρω σε αυτή την περίπτωση σύμφωνα με το νόμο;
Κατσε ρε συ εγώ που είμαι δικηγόρος δεν απειλω με μηνύσεις βασικά από φέτος αν δεν κάνω λάθος αναγνωριζεται 15ετης προυπηρεσια και όχι 7ετης όπως παλιά. Οπότε ίσωςο υποψήφιος προσκομισε παλιά προυπηρεσια. Δεύτερον πήγαινε στην έπας και τσέκαρε τα μόρια είναι αναρτημενα. Να χεις ντοκουμέντα στα χέρια σου πριν τους πάρεις τηλ. Εγώ τα είχα όλα μπροστά μου πριν τηλεφωνήσω. Good luck
Με πήραν τηλ να πάρω κάποιες ώρες στο ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ.Ξέρετε τι ώρες γίνονται τα μαθήματα; Κάθε ημέρα; το ημερομίσθιο με διδακτορικό πόσο είναι;ευχαριστώ
δε παιζει...πιστευω οτι εχει γινει μαγειρεμα...γιατι ο υποψηφιος ειναι πολυ μικρος σε ηλικια...σαν να λεμε οτι περσι εβαλε προυπηρεσια των τελευταιων 7 χρονων μαζεψε 300 μορια κ αρα πριν το 2009 εχει ολη την προυπηρεσια του μαζεμενη σε 5500 μορια...ποτε ορκιστηκε ποτε πηρε πτυχιο κ ποτε δουλεψε? δε νομιζω...δε μου βγαινουν τα νουμερα καθολου...οσο για τις καταγγελιες...κ ο διαολος φοβερα θελει...γιατι ζητησα εξηγησεις κ προσπαθουσαν να με σταματησουν λεγοντας μου οτι τελειωσαν οι ενστασεις...ε κ? τι σημαινει δηλαδη? επειδη τελειωσαν οι ενστασεις ο, τι θα μας σερβιρετε θα το φαμε? ευχαριστω...εγω ειμαι τριτη...δεν θιγομαι αμεσα...αλλος προηγειται πριν απο μενα...αλλα αν φετος βγαζει 5600 μορια (μαγειρεμενα) του χρονου θα βγαλει 6500 κ θα φαινεται κ λογικο...κ εγω το εχασα το τρενο δια παντος...κ του χρονου τρεχα γυρευε το δικιο σου... τεσπα υπαρχει πιθανοτητα να κανω κ λαθος...απλα δε μου βγαινουν τα νουμερα...θα δουμε...
Η επαγγελματική εμπειρία μετράει μεχρι τα 4200 μόρια, το λέει το ΦΕΚ, σελ. 2930 παρ.βΌσοι εχουν εκτοξευθεί στα μόρια, καλώς έβαλαν την επαγγελματική τους εμπειρία, Αλλα Μπορει να εργάζονται και άλλου ή να ειναι ελεύθεροι επαγγελματίες και ειναι μαζί στον πίνακα με τους ανέργους.Όποτε sosΟι ελεύθεροι επαγγελματίες δικαιούνται 6 ώρες και οι ημιαπασχόληση 10 ώρες.Επομένως ολοι αυτοι που ειναι πρώτοι με ένα σωρό μόρια μπορει και να εργάζονται, όποτε δε μπορει να τους ανατεθεί πλήρες ωράριο.Επομένως εκτός απο τη καλή πίστη, ας έχουμε το νου μας και στο διαύγεια, στην ανάθεση των ωρών. Το θεμα ειναι ο καθενας τί δηλώνει και πως μπορει να διασταυρωθεί.