0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εκτυπώνει την αρχή του ενός πεδίου ''δεν είμαι ιδιοκήτης" και αντί να συνεχἰσει στο ίδιο πεδίο '' ούε διδάσκω, δεν είμαι μέτοχος σε εταιρεία'' πηγαίνει στο άλλο πεδίο '' διδάσκω, είμαι μέτοχος σε εταιρεία κ.λ.π. δηλαδή στο αντίθετο. Σε εσάς το εκτυπώνει κανονικά;
Εαν εχεις ξανακάνει αίτηση απο το 2012 και μετά και δεν εχεις κάποια αλλαγή ή κάποιο μήνυμα οτι πρέπει να επικυρώσεις κάτι , οχι δεν χρειάζεται
πρώτη φορά θα τα κάνω φέτος
συνάδελφοι επειδη δεν θυμαμαι τα δυσπροσιτα Δ.Ε ειναι διπλα στα σχολεία με 11 ή πιανει και τα 9αρια
Καλησπερα. Ειχα δουλεψει αναπληρωτρια επι εξι χρονια (σχεδον ολοκληρα), αλλα οχι τα τελευταια δυο (δεν ειχα κανει καν αιτηση και γενικα απουσιαζω απο τα τεκταινομενα εντελως για διαφορους λογους, οποτε τωρα επικτατει λιγο χαος με τις εξελιξεις). Δεν εχω σκοπο να κανω αιτηση απο το φετινο Σεπτεμβρη, αλλα σκεφτομαι να επιστρεψω στην εκπαιδευση απο τον επομενο. Μπηκα σημερα στο φορουμ και προσπαθω να παρακολουθησω την εξελιξεις. Απ'ο,τι διαπιστωνω δεν υπαρχουν πινακες αυτη τη στιγμη διαθεσιμοι για να δουμε τη σειρα μας. Μηπως γνωριζει κανεις αν υπαρχουν κυρωσεις εφοσον δεν εχω το φακελο οπσυδ, και αν υπαρχουν κυρωσεις κατ'επεκταση αν θελησω να ξαναεμφανιστω τον επομενο (17/18) Σεπτεμβρη; Ευχαριστώ πολύ για οποιαδηποτε απαντηση. καλη επιτυχια με τη διαδικασια των αιτησεων σε ολους.
Ευχαριστω πολυ για την απαντηση. Το θεμα ειναι οτι βρισκομαι στο εξωτερικο, και θα επρεπε να μπω σε μια οχι ευκολη διαδικασια να ταξιδεψω Ελλαδα μονο γι'αυτο το λογο. Οποτε αν δεν χανω καποιο θεμελιωδες δικαιωμα ας το πουμε ετσι θα το απεφευγα.. Η δημιουργια του φακελου απαιτει φυσικη παρουσια; και ειναι προαπαιτουμενο για να δεις τη θεση σου στους πινακες; Ευχαριστω και παλι
Αν πας στη Δευτεροβαθμια και ολα επικυρωθουν στο συστημα μετα δεν θα χρειαζεται .
Κατάλαβα και συμφωνω...εγω θέλω να βαλω δυσπρόσιτα απλά δεν ηξερα αν δεν βάλεις πχ αθηνα μήπως είναι πιο εύκολα τα πράγματα...Θα δείξει