0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σιγα μην χαλάσουμε χαρτί χαχαχα αποθηκευσε την στον υπολογιστή και τελοςΕμένα μου ήρθε μειλ εσως μολις την τελειωσα παντωςSent from my iPhone 4s using Tapatalk
Σε εμένα, στον φάκελό μου, στα μόρια του ΑΣΕΠ το 2007, φαίνεται κανονικά ο βαθμός μου, αλλά τα μόρια προσαύξησης και ο συνολικός βαθμός είναι μηδέν. Στα τηλέφωνα δεν απαντούν. Ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω? μήπως δεν περασες τη βαση; τοτε νομιζω βαση ήταν το 60
Η βάση ήταν το 55.Και σε μένα συμβαίνει ακριβώς το ίδιο. Τα τηλ. στο Υπουργείο είναι κατειλημμένα από το πρωί, στη Δ/νση μου είπανε ότι είναι πολλοί με το ίδιο πρόβλημα...
Σωστός! Η αίτηση των αναπληρωτών που υπέβαλα έχει σχεδόν όλη την Ελλάδα. Νομίζω μου βγήκε 4 σελίδες.
Τελικά σε όλους τους ΠΕ04.01, υπάρχει ακριβώς το ίδιο πρόβλημα.https://www.alfavita.gr/arthron/ekpaideysi/den-ehoyn-perastei-sto-opsyd-ston-asep-toy-2007-ta-moria-prosayxisis-kai-o
Καλημέρα σε όλους! Τελική ευθεία και καλή επιτυχία σε όλους μας!Μερικές απορίες μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε μιας και στα τηλέφωνα δεν απαντάει κανείς παρ όλη την επιμονή μου.1. Η λήξη της προθεσμίας λέει ότι είναι 19/07/2016, άρα μέχρι 23:59 το βράδυ;2. Όταν έχεις βάλει ωρομίσθιος σε μία περιφέρεια πχ. Αττικής, και αναπληρωτής σε 10 περιφέρειες (οποιεσδήποτε), σε περίπτωση που σε πάρουν ωρομίσθιο παραμένεις υποψήφιος για αναπληρωτής κάποια επόμενη φάση σε όλες τις περιοχές (και τις 10) που έχεις δηλώσει; ή είναι όπως του μειωμένου που μένεις μόνο υποψήφιος για αναβάθμιση στην ίδια μόνο περιφέρεια; (δεν το πολυκατάλαβα ξεκάθαρα από την εγκύκλιο).3. Υποψήφιος σε δύο κλάδους, κάνει μία αίτηση ή δύο; Αν κάνει δύο καλώς. Αν όμως κάνει μία τότε και οι περιοχές είναι κοινές και η σειρά προτίμησης; Αν δηλαδή κάποιος θέλει να διαλέξει διαφορετικές περιοχές (ή μειωμένου στον ένα κλάδο αλλά όχι στον άλλο) για κάθε κλάδο μπορεί; και αν ναι πως;4. Υποψήφιος σε δύο κλάδους, τον παίρνουν μειωμένου στον ένα κλάδο, τότε παραμένει για αναβάθμιση σε αυτόν τον κλάδο μόνο στην περιφέρεια που τον έχουν πάρει και παίζει για αναπληρωτής σε όλες τις περιοχές που έχει δηλώσει για τον άλλο κλάδο; το καταλαβαίνω σωστά από την εγκύκλιο; ή καταλαβαίνω ότι θέλω;και κάτι ακόμη5. Τις βεβαιώσεις προϋπηρεσίας 2015-2016 πρέπει να τις πάμε στην οικεία δευτεροβάθμια; Η εγκύκλιος λέει αυτό, στο opsyd έχει ανακοινωθεί ότι θα περαστούν σύντομα. Εμείς τι πρέπει να κάνουμε;Ευχαριστώ.
Σε εμένα, στον φάκελό μου, στα μόρια του ΑΣΕΠ το 2007, φαίνεται κανονικά ο βαθμός μου, αλλά τα μόρια προσαύξησης και ο συνολικός βαθμός είναι μηδέν. Στα τηλέφωνα δεν απαντούν. Ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω?
....συγνώμη.... επικεινται διορισμοί από τον πίνακα επιτυχόντων του 2007 ώστε να δείτε και μόρια προσαύξησης;;;;;;;. φυσικά και θα είναι 0
Και μενα τεσσερις χαχαΠιστευετε πρεπει να κάνω και για ωρομίσθιους??Sent from my iPad mini 2 retina using Tapatalk