0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
στην ένειξη "κατασταση" έχει απο κάτω τη λέξη ¨"ενεργοποιημένη".Το έχεις δει αυτο;Είναι το μόνο στοιχειο που εγώ τουλάχιστον βλέπω
αν είσαι σε μεγάλο βαθμό σίγουρη ότι δεν θα μπορέσεις να πας ποίος ο λόγος να κάνεις αίτηση όπως λες για να είσαι στο σύστημα, εξάλλου αναμένεται νέος τρόπος διορισμών οπότε δεν μπορείς να ξέρεις τι εξελίξεις θα υπάρχουν εκτός αυτού αν δεν πας οι πιστωσεις όσων δεν πανε μαζεύονται για την επόεμνη φαση προσλήψεων που μπορεί να αργήσει χρονικά και κάποιοι άλλοι να μείνουν άνεργοι ή να προσληφθούν για μικρότερο χρονικό διάστημα
Αύριο το πρωί θα ειναι το συςτημα λέτε ανοιχτό να κανουμε καποιες τροποποιήσεις ; Λογικά ναι ....
α. Για την πρόσληψη αναπληρωτών και ωρομίσθιων εκπαιδευτικών των συγκεκριμένων κλάδων και ειδικοτήτων δεν είναι απαραίτητη η κατοχή πτυχίου ή βεβαίωσης παιδαγωγικών σπουδών της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. ήάλλων ισοδύναμων πτυχίων (όπως αυτά αναφέρονται στις διατάξεις της παρ.4 του άρθρου 6 του ν. 2525/1997-ΦΕΚ 188Α΄). Πλην όμως, κατά τους διορισμούς και τις προσλήψεις προηγούνται στον οικείο πίνακα οιεκπαιδευτικοί που έχουν τα πλήρη προσόντα διορισμού, δηλαδή έχουν και παιδαγωγική επιμόρφωση
Ευχαριστω για την απαντηση"Σας ενημερώνουμε ότι λόγω υπερφόρτωσης του Πανελληνίου Σχολικού Δικτύου απενεργοποιήθηκε η λειτουργία αυτόματης αποστολής email κατά την καταχώριση / τροποποίηση των αιτήσεων αναπληρωτών / ωρομισθίων. Εφόσον έχετε πάρει αριθμό πρωτοκόλλου στην αίτησή σας (φαίνεται στο pdf) και είναι ενεργοποιημένη, η αίτησή σας θεωρείται έγκυρη."
Θερμά παρακαλώ για (ορθή) απάντηση στα παρακάτω:α) Για να αλλάξω τη διεύθυνση κατοικίας, στα στοιχεία επικοινωνίας ,θα πρέπει να υποβάλλω ηλεκτρονικό αίτημα αλλαγής στοιχείων; Την έχω αλλάξει, χωρίς να έχω υποβάλει σχετικό ηλεκτρονικό αίτημα, αλλά δεν έβγαλε κάποιο μήνυμα ότι θα πρέπει να απευθυνθώ στην οικεία Δ/νση Δευτεροβάθμιας. Επίσης, διάβασα την εγκύκλιο αναπληρωτών-ωρομισθίων, το εγχειρίδιο Φακέλου Εκπαιδευτικού και το εγχειρίδιο-Ρόλου-Αναπληρωτή-Ωρομισθίου-Εκπαιδευτικού. Νομίζω ότι δεν προκύπτει από τα συμφραζόμενα ότι είτε θα πρέπει να κάνω ηλεκτρονικό αίτημα, είτε ότι θα πρέπει να απευθυνθώ στη δηλωθείσα Δ/νση Δευτεροβάθμιας. (Διευκρίνιση: Ήμουν εγγεγραμμένος στο προηγούμενο σύστημα Ο.Π.Σ.Υ.Δ. και έχω υποβάλει αιτήσεις από το 2012-2013 και μετά.)β) Πώς ανάγουμε τις διδακτικές ώρες σε μόρια; Μαθηματικός τύπος; Διάβασα ότι ένας μήνας = ένα μόριο. Πώς μετατρέπουμε τις ώρες σε μήνες; Σχετικό Φ.Ε.Κ.;
Τα εμφανίζει αλλά θέλω να δω αν είναι σωστά. Μία επαλήθευση δεν βλάπτει. Για το α) ποια είναι η γνώμη σου;
Τι εννοείς καταχώρηση; Ακόμη δεν δήλωσα περιοχές. Την αλλαγή την έκανα μόλις κατά την εγγραφή, στο πρώτο παράθυρο που εμφανίζει τα προσωπικά στοιχεία. Παράλληλα, έκανα αλλαγή και στην ημερομηνία γέννησης. Μόλις έκανα ενεργοποίηση, όλα τα παραπάνω στοιχεία εμφανίζονταν όπως τα δήλωσα κατά τη εγγραφή.