0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδελφε joinJ, έχεις υποβάλει ξανά το ερώτημά σου για (ορθή) απάντηση και σου έχει απαντήσει συνάδελφος για το β.Για το α, μπορείς να κάνεις αλλαγή χωρίς ηλεκτρονικό αίτημα, φτάνει να έχεις υποβάλει αίτηση από το 2012-13 και μετά.
Δε θέλω να σου πω ανακρίβειες. Η ημερομηνια γεννησης ήταν σε όλους μας λάθος.Μάλλον είσαι οκ,αλλά παρακαλώ κάποιον πιο σχετικό να σε διαφωτίσει.
Ευχαριστώ που απάντησες στο α. ερώτημα. Ο συνάδελφος απάντησε στο β. ερώτημα και τον ευχαριστώ. Αλλά η απάντησή του δεν μου φαίνεται σωστή. Π.χ. Έστω 500 διδακτικές ώρες. Με όσα απάντησε, έχουμε: [(500*6)/25]* 23 (εβδομαδιαίο υποχρεωτικό ωράριο)= 2760. Σου φαίνεται σωστό;
Συνάδελφε σε πίο σημείο της προκύρηξης το αναφέρει αυτό ;
Σε ευχαριστώ ΣυνάδελφεΑίτηση έχω κάνει εδώ και μέρες (όπως και το 2015-14 κλπ) και έχει καταχωρηθεί έλαβα και το email όλα κανονικά. Απλά έτσι πως τα γράφει όχι απλά θα βάλει όσους δεν έχουν παιδ.επαρ. στο τέλος της λίστας αλλα θα είναι σαν να τους ακυρώνει δηλαδή όσοι είναι στο πίνακα
Το ίδιο δεν ίσχυε και τα προηγούμενα χρόνια;Στον πίνακα
Σας ενημερώνουμε ότι για τους πίνακες αναπληρωτών λαμβάνονται υπόψη μόνο τα μόρια του γραπτού διαγωνισμού ΑΣΕΠ χωρίς τις προσαυξήσεις.Τί σημαίνει αυτό το μήνυμα; Μόνο τα μόρια του ΑΣΕΠ θα μετρήσουν φέτος? Οι προϋπηρεσίες δεν θα δίνουν μόρια στους πίνακες των αναπληρωτών;
Γεια χαρά....καλώς ήρθες στο pde.