0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η επιλογή δεν θα γίνει με την διαδικασία της κλήρωσης, γι΄ αυτό και δεν υπάρχει συγκεκριμένος αριθμός θέσεων. Στόχος του πανεπιστημίου είναι να γίνουν δεκτές όσο το δυνατόν περισσότερες αιτήσεις
Έχει κανείς αποψη ή εμπειρία από σπουδές στο ΕΑΠ;
Ένας εργαζόμενος δηλαδή θα μπορέσει να ανταπεξέλθει αλλά θα ζοριστει αρκετά από ότι καταλαβαίνω..Η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ ενδιαφέρον μεταπτυχιακό και θέλω πιο πολύ να μάθω πράγματα πάνω στη δουλειά. Μιας και είμαι πε71, εγώ δεν κυνηγάω την ένταξη στους πίνακες ειδικής αλλά να εμπλουτισω τις γνώσεις και να μάθω πολλά.
Απαράδεκτο να ζητάνε το ποσό από πριν!!!! Όσο για την δική μου εμπειρία για το ΕΑΠ: Κι εγώ παρακολουθώ τον Ευρωπαϊκό πολιτισμό σε προπτυχιακό επίπεδο αλλά έχω περάσει μόνο μία ενότητα, και αυτή πολύ εύκολα μάλλον λόγω γενικών γνώσεων που έχω. Ας μην ξεχνάμε και το άλλο: ότι πολλοί φοιτητές του ΕΑΠ πληρώνουν και γράφουν τις εργασίες τους σε φροντιστήρια που τα αναλαμβάνουν, όπως ακούγεται.
Όσα και να πληρώνει κάποιος για τις εργασίες, το 5άρι στην τελική εξέταση πρέπει να το γράψει οπωσδήποτε. Και είναι και το 70% του βαθμού. Άσε που πλέον με την ηλεκτρονική πλατφόρμα, περνάνε όλα από έλεγχο για λογοκλοπή, οπότε και τα φροντιστήρια έχουν ζοριστεί πολύ, γιατί συγκρίνονται και οι εργασίες των φοιτητών μεταξύ τους και με τις εργασίες παλαιότερων ετών. Σε μας μηδενίστηκαν μερικές εργασίες την πρώτη χρονιά της εφαρμογής της πλατφόρμας και ηρέμησαν αρκετά τα πράγματα!
Παιδιά ειναι βέβαιο οτι αναγνωριζεται από τον Δοαταπ και μας δινει το δικαίωμα να μπουμε στους πίνακες ειδικής; τραγικό αυτο με την προπληρωμή πάντως
Η προπληρωμή είναι πάγια τακτική του ΕΑΠ εδώ και χρόνια. Η κλήρωση γινόταν Δεκέμβριο και έπρεπε να καταβληθεί το ποσό μέχρι τέλη Ιανουαρίου, για τη σχολική χρονιά που ξεκινούσε τον επόμενο Σεπτέμβρη. Και απ'όσο είδα, υπάρχει και η δυνατότητα αποπληρωμής σε δόσεις. Ας μην γινόμαστε υπερβολικοί.