0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η προϋπηρεσία αφορά πάντα σχολικό έτος, δηλ. έως 30/6. Αυτό μου είπαν πέρυσι που είχα ρωτήσει και στη Διεύθυνση και στο τμήμα Προσωπικού του Υπουργείου. Οτιδήποτε πέραν της 30/6 δεν προσμετράται. Ρωτήσέ το μήπως έχει αλλάξει φέτος.
Πάντα φυσικά με το ανώτατο όριο αναγνώρισης που αντιστοιχεί στα ΣΔΕ.
Έχει ξαναγίνει στο παρελθόν: μερικές ειδικότητες δούλεψαν & τον Ιούλιο & η προϋπηρεσία τους μπήκε κανονικά στον πίνακα!!!
Το 2010 που παρατάθηκε το σχ.έτος για τα ΣΔΕ μέχρι και τον Ιούλιο, στους πίνακες αναπληρωτών προσμετρήθηκε προϋπηρεσία μέχρι 30/06. Στη συνολική προυπηρεσία που έχω πάρει από το ολοκληρωμένο σύστημα δεν υπάρχει μήνας Ιούλιος, μόνο από Σεπτέμβρη μέχρι και Ιούνη. Και ναι έχω κάνει και ένσταση μέσω ΟΠΣΥΔ καταθέτωντας τα σχετικά δικαιολογητικά στη Δ.Ε. (οι υπάλληλοι φυσικά δεν είχαν ιδέα για το τι ισχύει) αλλά χωρίς αποτέλεσμα.
Η προϋπηρεσία του Ιουλίου θα μετρήσει τελικά στους καινούριους πίνακες?
Καλημέρα Κωνσταντίνα ,το βλέπω κομμάτι δύσκολο...αλλά βασική προϋπόθεση είναι πρώτα από όλα το ΙΝΕΔΙ
Και πριν από αυτό να μας στείλουν τις συμβάσεις για την προηγούμενη χρονιά η καθυστέρηση για το οποίο δεν είναι λόγω κατάληψης... Δεν το γράφω επιθετικά απλά επειδή έχει πέσει πολύ παραφιλολογία (βλέπε "Πρόσληψη Ωρομίσθιων Εκπαιδευτικών στα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας") καλό είναι να είμαστε προσεκτικοί.
Καλησπέρα Χρόνια σου πολλά!!!Τώρα που άλλαξαν τοποθεσία, λες να κινηθούν οι διαδικασίες; Μάλλον τα "ζώα μου αργά..."...περιμένουν τον Άγιο
Σ' ευχαριστώ!Αφού δε κινούμαστε κι εμείς δεν περιμένω να μας ελεήσει κάποιος... Αλλά αυτή είναι μια χρόνια συζήτηση.
++++++++++++++++++++++++++++
bomb, επειδή αρχίζουμε και γνωριζόμαστε εδώ μέσα, δεν εννοώ εισαγγελέα...