0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα... Έβγαλε κανείς σας άκρη με τη βεβαίωση εργοδότη για τα ένσημα για Μάη-Ιούνη;
ήδη τον έχω τον αριθμό της αίτησης...πήρα τηλ στην υπεύθυνη να μάθω πότε θα στείλουν την βεβαίωση, όμως δεν ήξερε και μου έδωσε άλλα 3 νούμερα από το λογιστήριο μήπως ξέρουν. Με ρώτησε μέχρι πότε έχω προθεσμία να την παραδώσω στον οαεδ γιατί άλλοι της είχαν πει σε 20 μέρες και άλλοι λιγότερες και της είπα ότι το χρειάζομαι άμεσα! πήρα μετά και στα 3 που μου έδωσε και δεν το σήκωναν. πήγα ρώτησα και στον οαεδ αν υπάρχει θέμα αν καθυστερήσω και μου είπε ότι όσο πιο γρήγορα τόσο το καλύτερο, βέβαια μέσα σ αυτές τις 60 μέρες από την αίτηση μπορώ να το καταθέσω αλλά θα αργήσω να επιδοτηθώ. να πω την αλήθεια δεν τον κατάλαβα και πολύ καλά αφού έτσι κ αλλιώς η απόφαση για ταμείο βγαίνει στις 60 μέρες για πιο λόγο να αργήσει η επιδότηση;
Εμένα πάντως μου είπαν στον ΟΑΕΔ ότι όταν παω κ την βεβαίωση εργοδότη που εκκρεμεί απο το ΙΝΕΔΙ
σωστό αυτό υπο την αίρεση ότι δεν έχεις απεριόριστο περιθώριο (χρονικό) κατάθεσης των εκκρεμών δικαιολογητικών.Διάβασε τις οδηγίες του ΟΑΕΔ περί κατάθεσης δικαιλογητικών για εγγραφή στο ταμείο
......Υπάρχουν Συνάδελφοι με σχεδόν πλήρες ωράριο , που έστω και οριακά καλύπτουν τις προϋποθέσεις ενσήμων ΟΑΕΔ με συμπυκνωμένα τα ένσημα Νοέμβρη - μισά Μάρτη , μαζί με τα περσινά , οπότε μπορεί να ξεκινήσει η επιδότησή τους... Για την πλειοψηφία , όσων τουλάχιστο δικαιούνται επίδομα , μπορεί να λείπουν μόνο τα υπόλοιπα του Μάρτη ή αυτά μαζί με μέρος του Απρίλη , ενώ άλλοι που βρίσκονται στο όριο πρέπει να δουν τι βγαίνει μέχρι Και 30 /04.
κ γω πήρα τηλ σήμερα...όπως τα λες τέλος της εβδομάδας μάλλον...
Εγώ πήρα τηλ τη Δευτέρα και μου είπαν ότι χονδρικα σε 10 ημέρες θα ολοκληρωθεί η επεξεργασία των συμβάσεων κια θα αρχίσει η έκδοση των βεβαιώσεων εργοδότη. Χθες με ειδοποίησαν απο το ΙΕΚ ότι η σύμβασή μου έχει επιστραφεί απο το ΙΝΕΔΙΝΙΜ