0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μηπως αν ο εκπςιδευτικος που προσλαμβανοταν στο συγκεκριμενο προγραμμα , αν εκτος απο μεταπτυχιακο ειδικης αγωγης ειχε και μεταπτυχιακο στην εκπαιδευση με χρηση νεων/ψηφιακων τεχνολογιων να μπορουσε να ανταποκριθει επαρκως? Οποτε μην ειρωνευσαι τον τιτλο του προγραμματος γτ υπαρχουν που εχουν και αυτη την εξειδικευση και πιστεω οτι μπορουν να κανουν καλα τη δουλεια τους!Μην κρινεις εξ ιδιων τα αλλοτρια...
Συνάδελφοι οι 7 μήνες και 25 μέρες προϋπηρεσίας πώς μετατρέπονται σε μόρια;
Εχω μια απορια αν ξερει καποιος να μου τη λυσει.Αν καποιος εχει κανει σεμιναριο ε.α. 400 ωρων πριν το 2010 και ενω ηταν φοιτητης μπορει να το χρησιμοποιησει για να μπει στους πινακες ε.α. ή δεν πιανεται αν η ημερομηνια του σεμιναριου ειναι προγενεστερη του πτυχιου?
.............καλως ηρθες στο pde.......
Εγω απο αυτα καταλαβαινω οτι μπαινουμε σε μια ιεραρχιση.....με την εξης σειρα.1)1 ετους πασης φυσεως σπουδες μαστερ κτλ.2)Εχουν 1 ετος προυπηρεσια3)εχουν παιδεια με πανω απο 67% αναπηρια.4)Εχουν σεμιναριο λιγοτερο των 400 ωρων.5)προυπηρεσια σε ενισχυτικη.6)ολοι οι αλλοι.Σωστα?Τα σεμιναρια που σου εδεινε δυνατοτητα να μπεις στους πινακες ειδικης αγωγης και σου εδεινε 0,5 μορια,που ανηκουν?στο 1 στο 4?αυτα ειναι για αποσπασεις μονιμων σε σμεα
το διαβασα φευγαλεα....τωρα το ειδα.Δηλαδη θα μπορει ενας μονιμος να μας παρει την θεση επειδη εκανε καποιες ωρες ενισχυτικη ή ενα χρονο τμημα ενταξης χωρις προσοντα?