0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κάπου γράφτηκε για 800-850 φιλολογους όλο το χρόνο. Είναι πολλοί; Πόσους πήρε πέρσι;
Από αυτούς αφαίρεσε 8 περίπου από Α' Αθήνας και 2 απο Δυτ. Αττική. Ήδη πήραν τα ΤΕ μόνιμοι. Ανάλογα παραδείγματα και στη
Κάνεις λάθος και είμαι 100% σίγουρος, οι μόνιμοι άρχισαν να παίρνουν θέσεις σε ΤΕ και ειδικά σχολεία χωρίς ΚΑΝΕΝΑ προσόν. Κάνετε έναν κόπο να ψάξετε στις διευθύνσεις σας και θα βρείτε σίγουρα παραδείγματα. Αφήνουν σχολεία γενικής που δε τους βολεύουν και παίρνουν ΤΕ σε κοντινά σχολεία.
Δε γνωρίζω αν είναι απαραίτητο το ΦΕΚ αλλά γνωρίζω περιπτώσεις μονίμων που πήγαν σε δομες ΕΑ χωρίς κανένα προσόν. Και ξαναλέω, ώρες στη γενική αγωγή εντός ΠΥΣΔΕ υπήρχαν για να συμπληρώσουν, επέλεξαν το ΤΕ όμως λόγω απόστασης.
Συνάδελφοι, δεν ξέρω αν τη γλιτώσουμε φέτος και δουλέψουμε σε κάποια δομή ειδικής αγωγής, αλλά του χρόνου σίγουρα δε θα έχουμε δουλειά....!! Αυτό που με τρομάζει όμως... είναι ότι μουδιάσαμε τόσο πολύ... που δεν κάνουμε κάτι, για να αλλάξουμε τη μοιρα μας... παρά δεχόμαστε αδιαμαρτύρητα τη γνώμη του καθενός που βλέπει κηφήνες σε αυριανούς ανέργους...!!! Και για να απαντήσω σε κάποιους που βλέπουν με θετικό μάτι να παίρνουν θέσεις της ειδικής αγωγής μόνιμοι χωρίς κανένα προσόν....ενώ αγανακτούν αν μετρά η προυπηρεσία τησ ειδικής στη γενική...Εγώ, όπως και πολλοί άλλοι που ξέρω κάνω τα χαρτιά μου κάθε χρόνο μόνο στην ειδική... η γενική προς το παρόν δε με ενδιαφέρει, αλλά από του χρόνου (με δεδομένο ότι δε θα μείνει κανένα κενό στην ειδική) θα με ενδιαφέρει πάρα πολύ... για ευνόητους λόγους...
+++++++++++++++++++++++++++....δεν ειναι κακο.......