0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
μην δουλευόμαστε ρε παιδιά... τι κάθε πέρσι και καλύτερα... πότε έγιναν οι προσλήψεις πέρσι στην β/θμια ειδική? ή τα προηγούμενα χρόνια;οι μόνοι που πρέπει να γκρινιάζουν είναι μουσικοί που δεν έχουν πάρει ακόμα κανέναν!.....
Ευχαριστώ πολυ για τις απαντήσεις....με βασανιζε αρκετα αυτη η απορία Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλησπερα παιδια και καλη επιτυχια σε ολους στα επαγγελματικα και στη ζωη γενικοτερα. Ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει καποιος : Σε περιπτωση που εχεις μεταπτυχιακο στην ειδικη αγωγη μπαινεις στους πινακες και σου δινει 4 μορια. Το σεμιναριο του
το σεμιναριο σου δινει 0,5 μορια αλλα ειχαν ισχυ μεχρι το 10, τωρα δε μετρανε πιατο μαστερ με συναφεια δινει 4 μορια ναι
Σε ευχαριστω!!!! Δηλαδη στην επιμορφωση δεν υπαρχει κατι που να μετραει και να δινει μορια? και εκτος σεμιναριου οτιδηποτε[/quδυστυχως οχι, μονο με μαστερ
υπάρχει κανένα μέλος που είναι στην Παράλληλη στήριξη για να ρωτήσω κάτι σε pm???
Έχω κάποιες πληροφορίες από Υπουργείο, με κάθε επιφύλαξη όμως γιατί είναι από τρίτο.1. μέσα στην εβδομάδα θα γίνει αναβάθμιση σε πλήρους της παράλληλης.2. μετά από το 1 μέσα στην εβδομάδα διορισμοί γενικής και ίσως και τεχνικών ειδικοτήτων. Έστειλαν τα κενά οι περιφερειακές.3. μέσα στην εβδομάδα θα ζητήσουν κενά στην ειδική οπότε ίσως την μεθεπόμενη εβδομάδα προσλήψεις στην ειδική βθμιαΑς πάρετε κανένα τηλ μέσα στην εβδομάδα να ρωτήσετε. Δεν βλάπτει.
Πολύ σιωπή έπεσε, μάλλον μόνος μου τα λέω μόνος μου τα ακούω....λοιπόν νέα ενημέρωσηχτες αργά έστειλε το υπουργείο μήνυμα στις ΔΔΕ να μαζέψουν τα κενά για ΣΜΕΑΕ-ΤΕ και να τα στείλουν μέχρι σήμερα στις Περιφερειακές και αύριο οι Περιφερειακές στο υπουργείο.Μέχρι στιγμής φαίνεται ότι πάει να επιβεβαιωθεί η παρακάτω πληροφόρηση που είχα αφού έχουν ζητήσει τα ονόματα για την αναβάθμιση της παράλληλης και τα κενά της ειδικής, για να δούμε.... όμως μου κάνει εντύπωση που κανείς σας δεν έχει πάρει ένα τηλέφωνο στο υπουργείο να ρωτήσει και να ενημερώσει και τους συναδέλφους εδώ....