0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
δεν έχω καμία ενημέρωση για αυτό, μόνο την νομοθεσία που εχει βγει και την κοινή λογική,του χρόνου λοιπόν έχουμε την νέα δομή ενιαίου ειδικού επαγγελματικού γυμνασίου-λυκείου.... πρέπει να βγάλουν νέα ωρολόγια.... σίγουρα θα έχουμε μια μείωση στις τεχνικές που μέχρι και φέτος δούλευαν στα ΕΕΓ και πρώην ΤΕΕ Α' βαθμίδας... αλλά το πρόβλημα θα είναι το πολύ για 1 χρονιά μετά θα στρώνει καθώς θα ανεβαίνουν τάξεις στο λύκειο που θα έχει το πρόγραμμα του εσπερινού επαλ
που το ειδικο λυκειο θα εχει μαθηματα ειδικοτητας απο την β ταξη και μετα, νομιζω στην α' θα εχουν μονο την επιλογη 1-2 προεπαγγελματικων μαθηματων, σωστα?
οι προσληψεις των πε04 ηταν πολλες στην α φαση ειδικης, ενω στην παραλληλη ηταν ελαχιστες.δεν καταλαβαινω γιατι αυτο το αναφερουμε μονο εγω κι ο Kinegiros, ενω οι υπολοιποι μιλατε λες και καλεσαν απειρο κοσμο!
και στην α φαση ειδικης ηταν παρα πολλη επαρχια.δεν υπηρχε πολυς κοσμος στα αστικα κεντρα.ολα αυτα εχουν σημασια.
για να μη μιλησω για τη γενικη αγωγη, που ειμαστε χρονια αναπληρωτες και μειναμε ανεργοι με ποσα μορια εμεις οι φυσικοι.δηλαδη οι φυσικοι φετος δεν πρεπει να δουλεψουν καπως?κλεφτες θα γινουμε;
ειμαι φιλη και να μιλας καλυτερα.προφανως εχεις νευριασει αλλα εγω δε σου φταιω.κι εγω εχω νευριασει γιατι καλει ελαχιστο κοσμο στην αττικη και ενω ειμαι σε καλη σειρα προφανως θα μεινω ανεργη φετος.δεν τα βαζω ομως με τον κοσμο.και για τη γενικη δεν ξερω τι κλαδος εισαι αλλα φετος εμεις οι φυσικοι ειμαστε χαλια.και με τεραστια προσπαθεια τοσων χρονων δε δουλευουμε εκει καθολου.
Σε ευχαριστώ.εβαλα κι Εύβοια και
μια ερωτηση.ειμαστε δυο ατομα που πηραμε το μεταπτυχιακο ειδ αγωγης ταυτοχρονα και εχουμε το ιδιο βαθμο πτυχιου(οχι βαθμο μεταπτυχιακου,αλλα του πρωτου πτυχιου),ποιος προηγειται στον πινακα?
εχει γινει ενημερωση πινακων για τις προσληψεις ειδικης της Παρασκευης;
Ξέρουμε ειδικότητες..? Είναι σίγουρο για Παρασκευή..?