0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
http://filologika.gr/epanaxetazonte-chiliades-metaptychiaka-idikis-agogis/Αυτο παλι τι ειναι?
Δυστυχώς για ακόμα μια φορά δε θα γίνει τίποτα. Η νομοθεσία προέβλεπε ότι για να αναγνωριστούν τα εξ αποστάσεως θα έπρεπε να πληρούν τις προϋποθέσεις του ΕΑΠ δηλ διάρκεια σπουδών 2,5 έτη.... ο ΔΟΑΤΑΠ ουδέποτε έλαβε υπόψιν του αυτό το κριτήριο για τα μεταπτυχιακά
Μακαρι ο κυριος υπουργος να δειξει την ιδια ευαισθησια και για την διαδικασια προσληψης αναπληρωτων και μονιμων σε σχολεια ειδικης χωρις κανενα προσον....προσληψεις ακομη και απο πινακα Γ..γενικης παιδειας εχουμε ειδικα στον κλαδο Π08 το 80% των προσληψεων ηταν απο γενικης..
Αυτοί είναι οκ. Τους επιμορφώνει το υπουργείο!
Φαντάζομαι γίνεται αναβάθμιση για πρακτικούς λόγους αν κρίνω από τη γνωστή μου που είναι στον πίνακα που ανάρτησες. Η γνωστή μου λοιπόν είναι σε νησί για 15 ώρες οπότε τους αναβαθμίζουν γιατί κανείς δεν θα πήγαινε κάπου για 6 ώρες ωρομίσθιος. Φαντάζομαι το ίδιο θα ισχύει και για τους υπόλοιπους των οποίων οι ώρες θα κυμαίνονται κάπου εκεί.
Συμφωνώ αλλά δε θα έπρεπε να τρέξει ξανά ο πίνακας; Αυτό μπορεί να αδικήσει κάποιους που είναι πιο ψηλά στον πίνακα. Για παράδειγμα, εγώ μπορεί να δήλωσα το νησί, που λες, για πλήρες ωράριο και όχι για μειωμένο. Καλούν κάποιον για μειωμένο ωράριο που είναι κάτω από μένα και μετά από λίγες μέρες αναβαθμίζεται σε πλήρες. Εγώ δε θα έπρεπε κανονικά να έχω προτεραιότητα; Αυτό δε γίνεται μόνο σε δύσκολες περιοχές, όπως σε νησιά, αλλά σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας.