0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ειναι δυνατόν οι φιλόλογοι να διδάσκουν θρησκευτικά;; Ανοίγουν επικίνδυνοι δρόμοι...
Η διδασκαλία της ιστορίας ως δεύτερης ανάθεση στους καθηγητές ξένων γλωσσών ισχύει εδώ και πάρα πολλά χρόνια βασιζόμενη στο πρόγραμμα σπουδών των αντίστοιχων φιλολογιών. Φυσικά οι καθηγητές ξένων γλωσσών δεν διδάσκουν Θρησκευτικά , μάθημα παντελώς ξένο προς την ειδικότητα τους. Οι φιλόλογοι στο πρόγραμμα σπουδών τους έχουν και ύλη θρησκευτικών; Και με ποιο πρόγραμμα αξιολόγησης και επιμόρφωσης οι διάφορες ειδικότητες θα διδάσκουν διάφορα μαθήματα παντελώς ξένα προς τις σπουδές τους; Για να μην παίζουμε λοιπόν την κολοκυθιά το ΙΕΠ επιτέλους να αποφασίσει κάθε ειδικότητα να διδάσκει το μάθημα της.
Αγαπητέ μου κανείς φοβερά λάθη....Με τον ΑΣΕΠ έχουν διορισθεί μετά το 1988. Όσοι διορίστηκαν πριν είναι άχρηστοι ...στον καιάδα λοιπόν. Όσοι διορίστηκαν μετά το 1988 με το μικτό σύστημα 60/40 κ.λ.π...από που προκύπτει ότι οι μεν είναι ικανότεροι των δε. Όταν μπεις σε αίθουσα να διδάξεις τότε θα καταλαβεις την πραγματική σου αξια και θα προσπαθήσεις αν θέλεις να επιτύχεις να διορθώσεις τις οποιεσδήποτε ελλείψεις εχεις....γιατί κανείς δεν είναι τέλειος.
Σε περίπτωση που υπάρχουν επιτυχόντες με διπλά πτυχία, θα έπρεπε για το καλό των μαθητών να αποχωρεί και ένας εκπαιδευτικός εκτός ασεπ διορισμένος με ένα πτυχίο.
@ TruthΕίμαι από τους άχρηστους ( δεν το είπα εγώ) της επετηρίδας...ίσχυε ως μοναδικός τρόπος διορισμού με καλα και τα άσχημα της μεχρι το 1998.Από που κατάλαβες ότι εννοω ότι πως οι έχοντες ΑΣΕΠ δεν έχουν μπει στην τάξη; Η παρατήρηση που έκανα στο σχόλιο μου ήταν γενικής φύσεως.Στην θεωρία όλοι άριστοι είμαστε....άλλα στην πράξη τα πράγματα είναι πολλές φόρες διαφορετικά. Το αξιόμαχο του στρατού δεν κρίνεται από την εμφάνιση στις παρελάσεις κακά τα ψέμματα. Η τρίτεκνη τι ρόλο παίζει στην συζήτηση μας;Για τις προτεινόμενες απολύσεις έχεις να πεις κάτι; Τι ειδους απαξίωση είναι αυτή; Ποιος νομικός και ηθικός κανόνας την καλύπτει;Στο σχολείο χρειάζεται αλληλοβοήθεια και όχι αλληλοεξόντωση.
επειτα από χρόνια μπερδέματος βγήκε επιτέλους μία εγκύκλιος που αναφέρει με σαφήνεια ποιος προηγείται στην β ανάθεση.