0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οι αλλαγές στις αναθέσεις:https://xenesglosses.eu/2018/05/allages-echoume-stis-anatheseis-mathimaton-gymnasia-kai-lykeia/ΥΓ:Μάλλον η ενοποίηση των ΠΕ19 - 20 τους "εξίσωσε" στις αναθέσεις προς τα κάτω.
Δεν νομίζω ότι ισχύει το ΥΓ γιατί τρίτη ανάθεση πήραν τα μαθηματικά στο Γυμνάσιο και όλοι οι ΠΕ04 εκτός από τους .01Μάλλον άλλη είναι η εξήγηση που ο ρόλος μου ως διαχειριστή δεν μου επιτρέπει να επεκταθώ...H΄μάλλον θα το πάω τόσο όσο.Οι Α και οι
Σωστά, αλλά όλοι οι ΠΕ04 (πλην φυσικών που έχουν την β ανάθεση) δεν απαιτείται να έχουν πτυχίο Μαθηματικών για γ ανάθεση στα Μαθηματικά Γυμνασίου, γι' αυτό μιλώ για συμπίεση προς τα κάτω.
ΠΕ86 (με πτυχίο Πληροφορικής ή Μαθηματικών)επειδή υπάρχουν και διορισμένοι στον κλάδο με άλλα πτυχία (κάθε ειδικότητας)+σεμινάριο ή υποτυπώδη εμπειρία...
Ακριβώς γι' αυτό δεν τόνισα το προαπαιτούμενο πτυχίο πληροφορικής, διότι δεν υπάρχουν πχ διορισμένοι βιολόγοι χωρίς πτυχίο βιολόγου, όπως υπάρχουν διορισμένοι πληροφορικοί με πτυχία που ουδεμία σχέση έχουν όχι μόνο με τα μαθηματικά αλλά και γενικά με τις θετικές επιστήμες.
Εγώ ήθελα να ρωτήσω γιατί έχω μπερδευτει, ευνοεί τους μαθηματικούς που τα μαθηματικά για τους πληροφορικους έγιναν Γ ανάθεση;
Οχι. Οι μαθηματικοί παίρνουν τα μαθηματικά πρώτοι και ετσι πρέπει. Οι ματσακονιές πάντα γίνονται σε επίπεδο
Είμαι αναπληρωτης μαθηματικος και υπέθεσα ότι επειδή η γ ανάθεση ξεκλειδωνει μετα τις 30 Σεπτεμβρίου, μήπως έτσι προκύψουν περισσότερα κενά για τους πε03...