0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οχι δεν είναι έτσι. Φυσικά δεν τον ενδιαφέρει πότε θα πάρει σύνταξη. Είναι πόλύ μακριά ακόμα αυτό. Δεν είναι καθόλου περίπλοκη η διαδικασία των μεταθέσεων, αποσπάσεων, τοποθετήσεων κλπ. Δεν λέω να ξέρει τα κενά κλπ. Το λιγότερο που πρέπει να ξέρει είναι ότι υπάρχει συγκεκριμένη διαδικασία που κάνεις κάποιος αίτηση για μετάθεση απόσπαση κλπ. Αυτό είναι αποτέλεσμα του βολέματος. Δεν ξέρω τι γίνεται περα έξω.Δεν ξέρω τι γίνεται με τους αναπληρωτές. Αλλά ουτε και με ενδιαφέρει να μάθω.Γι αυτό δεν νομίζω ότι είναι συνάδελφος.
τι μας λες ρε Πλάτωνα... Επειδή κάποιος δεν ξέρει μια διαδικασία πάει να πει ότι δεν είναι συνάδελφος; άμα είναι έτσι το 90% όσων συναδέλφων ξέρω δεν είναι συνάδελφοι.Σου είπε ο άνθρωπος να ζητήσετε μετάθεση και να βρείτε την υγεία σας, ότι πιο συναδελφικό και λογικό μπορούσε να σου πει. Οκ δεν ήξερε το πώς και το γιατί αλλά ήταν στην βάση του σωστός. Τι πάει να πει βολέματος επειδή δεν ξέρει την διαδικασία, έλεος συνάδελφε.
Φέτος είχα τη χαρά να είμαι σε ένα εκπληκτικό σχολείο, με υπέροχους συναδέλφους και εξαιρετικό διευθυντή και πραγματικά εύχομαι σε όλους να βρεθούν σε κάτι αντίστοιχο. Οι μισοί απ΄τους συναδέλφους δεν ήξεραν αυτά τα πλαντάμια - διαδικασίες των υπηρεσιακών μεταβολών. Θα έπρεπε να τους ρίξουμε στην πυρά; Ας λογικευτούμε λίγο.
Ετοιμάστηκα να απαντήσω, αλλά μετά σκέφτηκα ότι τo... καΐδι ορισμένων είναι άνευ προηγουμένου... So, I rest my case.