0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
marahes, δυστυχώς για εμάς, δεν υπάρχει κάποιος με διασυνδέσεις να μπει μπροστά και να προσπαθήσουμε να απαιτήσουμε πράγματα. οι συνάδελφοί μας των εικαστικών, από ότι μου είπε μια φίλη, έχουν μια πολύ δυναμική εκπαιδευτικό που νομίζω βγήκε και σην τηλεόραση κάποια στιγμή. πήγα τη δευτέρα στην ημερίδα για τις ξένες γλώσσες στο υπουργείο παιδείας και την ημερίδα άνοιξε ο ίδιος ο υπουργός λέγοντας ότι θα σταθεί δίπλα μας. κάποια κυρία του φώναξε πως; μειώνοντας τις ώρες μας; και φυσικά απέφυγε να απαντήσει. προσωπικά, δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος και για α επόμενα χρόνια. αυτά. κενά αθμια ευβοίας 26 κ κυκλάδων 22 (μου τα είπε ο κύριος με ον οποίο μίλησα το πρωί)
Λοιπον¨.....Χθες πηγε κ αλλη επιτροπή 5 γυμναστών στο υπουργείο. Ο Πολίτης τους ειπε για 72 προσληψεις γυμναστών κ οτι κ των αγγλικων κ πληροφορικής στα 100 ανα κλάδο θα κυμανθεί.Και μάλιστα τους ειπε πως απο τους αγγλικούς δεν βλέπει καμια αντίδραση οποτε δεν θα αυξήσει τους αριθμούςΤι κανουμε συναδελφοι????Που ειμαστε????Αυριο εχουμε κανονισει 11κ30 στο υπουργειο, SOS, ΕΚΚΛΗΣΗ!Οσοι ειστε Αθηνα! Τελειωνουμε!!!!!!!!!!!
Έτσι όπως καταλαβαίνω την κατάσταση μου φαίνεται οτι με την κατάργηση των εαεπ την μεγαλύτερη ζημιά την πάθαμε εμείς σαν ειδικότητα..το μόνο που ελπίζω ότι κενά τελικά απομείνουν και μετα τους διορισμούς των 98 να καλυφθούν πλήρως γιατι μιλάμε για εναν αριθμό πιστώσεων γυρω στο 300..πάμε για ιστορικά χαμηλό ρεκορ προσλήψεων στον κλάδο μας..και πιαστηκαμε στον ύπνο. .
Η κατάσταση είναι ΤΡΑΓΙΚΗ!!Πρέπει να αντιδράσουμε! Εγώ δεν έχω καταλάβει ακόμα ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΛΙΓΑ ΤΑ ΚΕΝΑ???Οι ώρε μειώθηκαν αλλα μπήκε το μάθημα σε ΟΛΑ τα σχολεία από την πρώτη δημοτικου!! εστω και 1ωρο!Ας μπυ εξηγησει κάποοιος ειδικά σε εμάς γίνεται αυτή η σφαγη???