0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και η δική μου παρομοίως... Όπως και αρκετών άλλων.Μα 0 μόρια, ρε παιδί μου; 0;
Καλημέρα.Γνωρίζει κανείς σε ποιό τηλ του υπουργείου μπορούμε να καλέσουμε για τις κλήσεις αναπληρωτών.. για πρωτοβάθμια βασικά.. στη λιστα του υπουργείου υπάρχουν πάρα πολλά και δε ξέρω που να εστιάσω.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων όποιον μπει στον κόπο να αναφέρει κάποιο τηλ που γνωρίζει..!
Καλησπέρα! Όποιος μπορεί και γνωρίζει ας απαντήσει στο εξής :Το θέμα μου: Όταν τρέχει η ροή του προγράμματος για πρόσληψη αναπληρωτών, οι τρίτεκνοι παρεμβάλονται στη ροή βρε παιδιά? Το πρόσεξε κανείς σας αυτό στη λίστα που βγήκε?? Εγώ για παράδειγμα έχω σειρά 613 στον πίνακα αναπληρωτών , δήλωσα Αθμια Αιτωλοακαρνανία, δεν κλήθηκα τελικά πουθενά τώρα, και το 614 είναι τρίτεκνη και πάει Αθμια Αιτωλοακαρνανία αμέσως μετά στη ροή. Συνεχίζουν κάποιοι τρίτεκνοι στη ροή και μετά η ροή συνεχίζει με μη τρίτεκνους. Γιατί δεν πήγα εγώ εκει αφού η σειρά των μη τριτέκνων έφτασε στο 656 ?Γιατί γενικώς δεν τελείωσαν δηλαδή πρώτα με τους μη τρίτεκνους κ μετά ποσοστιαία να πάρει όσους πρέπει από αυτούς?? Πως μπαίνουν στο μεσο της ροής?? Δε σας δημιουργεί απορία αυτό??
Ο πίνακας εφτασε καπου στο 650 στη Σαμο. Δευτερη φάση θα κάνει λετε?Υπάρχει περιπτωση να μην τα καλυψει καθολου τα κενα αραγε?
Και γω αν και είχα δηλώσει και μακρινά όπως τα Δωδεκάνησα δεν ήμουν μέσα. .
Προσπαθώ να καταλάβω τι έγινε και ο πίνακας έφτασε τόσο ψηλά. Η μόνη λογική εξήγηση είναι να δηλώσαμε όλοι μια δυο περιοχές. Αλλά και αυτό μου φαίνεται δύσκολο. Και σκέφτομαι... ότι αν (λέμε τώρα) κάνει κάποιους διορισμούς , η φετινή χρονιά θα είναι καθοριστική για το ποιοι θα διοριστούν αφου οι πίνακες θα ερθουν τα πάνω κάτω με την προυπηρεσία. Πέρσι στην Α΄φάση η ΠΕ κάλεσε 280 και ο πίνακας έφτασε στο 473
Διάβασα σε άλλη συζήτηση στο facebook ότι ο Φίλης δήλωσε πως δε θα γίνουν άλλες προσλήψεις στην α'βάθμια. Αν αυτό ευσταθεί και εννοεί και προσλήψεις ειδικοτήτων όπως εμείς, την πατήσαμε άσχημα ! Δυστυχώς δεν μπορώ να βρω πού το διάβασα...