0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κάτι μου λέει ότι θα βρεθώ σε νησί φέτος μετά από χρόνια και θα είμαι και ευχαριστημένη... αύριο κάτι παραπάνω θα ξέρουμε. Υπομονή
Ευχαριστημενη που θα πας σε νησί ως αναπληρώτρια; Να ήσουν μόνιμη, θα το καταλάβαινα. Φτάσαμε, λοιπόν, στο σημείο να είμαστε ευχαριστημένοι με την αναπλήρωση στα νησιά και τις ραχούλες; Ωραία!Εγώ δε δήλωσα καθόλου νησιά κι ας μη δουλέψω, δεν πειράζει! Έχω εργαστεί δύο χρονιές σε νησιά και ξέρω καλά τι θα πει!Αν πας, πραγματικά, καλό κουράγιο!Για τα κενά δεν έχω σαφή ενημέρωση ακόμη, αν και δεν ενδιαφέρομαι για όλη την Ελλάδα, αλλά πιστεύω γύρω στους 180-200 φιλολόγους στη β΄ φάση κι ύστερα όσα κενά προκύπτουν, σε μικρές φάσεις.
Ακριβώς ότι πιστεύεις πιστεύω, δε διαφωνώ σε τίποτα,με τη διαφορά ότι φέτος κάποια νησιά ίσως ήταν κίνηση τακτικής,διαφορετικά έχεις επιλέξει να βρεθείς εκτός του χορού που χορεύουμε χρόνια τώρα με όσες συνέπειες έχει αυτό,καλή τύχη και στις δύο μας λοιπόν...
Μήπως βγάζεις λάθος συμπεράσματα; Δε νομίζω πως οι παλιοί αναπληρωτές είμαστε οκ με τα ψίχουλα της αναπλήρωσης, κάθε χρόνο θεωρούμε οτι πλησιάζουμε στο διορισμό γι αυτό και το κάνουμε, αυτό το " ας μη δουλέψω καθόλου" εγώ δεν είμαι έτοιμη λοιπόν να το πω σε αντίθεση με εσένα ,γι αυτό αν και τα τελευταία 4 χρόνια δήλωνα 3 νομούς μόνο και ήμουνα β φάση στο νομό μου φέτος έβαλα 16 νομούς,και αναφορικά με τα νησιά δε χρειάζεται κανένας παλιός συμβουλές γιατί όλοι έχουμε πάει.
Και για του λόγου το αληθές Αρτα 3. Πώς σας ακούγεται όταν πέρσι είχε τριπλάσια τέτοια εποχή;
Χα χα χα Αρτα 3 κενά;;;;;Σαφώς κάνεις πλάκα!!!
Θα τα κάνω όλα αυτά που μου λες. Τα φιλιά μου