0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδελφε έτσι οπως κανεις παραθεση το σχολιο μου, φαίνεται οτι το εμπρηστικο μελος ειμαι εγω. Θα σε παρακαλουσα να το διευκρινησεις. Ειπα να ανοίξουμε νεο θεμα, για να εχουμε το αλλο ωστε να ενημερωνομαστε για τις προσληψεις.Σορυ για τη λέξη "τσακωμος" απλα το ειπα για να ανοιξουμρ αλλο θεμα...
elia πρέπει να είναι τυχεροί οι μαθητές που σε έχουν. Έχεις ωραίο λόγο, τεκμηριωμένο, αφόρτιστοσυναισθηματικά. Μακάρι οι αγώνες σου να δικαιωθούν.
Ευχαριστώ, αλλά σε ποιους αγώνες αναφέρεσαι; Εγώ νιώθω ότι είμαι σε αφασία. Και θα ήθελα αυτό να αλλάξει, αλλά τελικά μου φαίνεται μάταιο.Γι' αυτό για πείτε, υπάρχει κάτι που να μπορούμε να κάνουμε; Ξαναλέω, συνολικότερο των τελευταίων αναθέσεων.Μας έχουν αλλάξει τα φώτα χρόνια τώρα. Χθες γνώρισα μία θεολόγο στη γειτονιά και μόλις της ανέφερα ότι είμαι πληροφορικός χωρίς να της κάνω καμία απολύτως νύξη για προσλήψεις κ.τ.λ., αμέσως με λύπηση με ρώτησε "Τι γίνεται με εσάς ρε παιδιά; Τέτοια στοχοποίηση κλάδου δεν έχω ξαναδεί!". Εκεί έχουμε φτάσει, να μας λυπούνται όσοι ξέρουν και δεν είναι εμπαθείς, και κυρίως να συνειδητοποιούν ότι είμαστε στοχοποιημένοι. Ε, μήπως πρέπει να βρούμε τρόπους να το κάνουμε ευρύτερα γνωστό;
οποιαδήποτε λευκή απεργία σε ευαίσθητες χρονικές περιόδους (π.χ. πανελλαδικές), πέραν του ότι με βρίσκει αντίθετο, γιατί χρησιμοποιούμε την αγωνία των παιδιών για να διεκδικήσουμε τα εργασιακά μας δικαιώματα, μόνο αντίθετα αποτελέσματα πιστεύω μπορεί να έχει, καθώς κανείς δε θα κάτσει να ακούσει αυτό που έχουμε να πούμε. Αντιθέτως όλοι θα μας κατηγορούν ως ανάλγητους.
Μετά απο τόσα Θέματα, τί να διεκδικήσει κάποιος?
Γνώμη μου είναι ότι θα πρέπει να δημιουργήσουμε ένα σύλλογο αναπληρωτών με καταστατικό, μέλη και διοικητικό συμβούλιο. Αυτό όμως προϋποθέτει πολλά πράγματα και κυρίως θέληση και όρεξη για ενέργειες.
Ίσως να έχουμε βραχυπρόθεσμα μια βελτίωση στην Εκπαίδευση σαν ΠΕ19/20, (Περισσότερες Ώρες στα Αναλυτικά Προγράμματα της
Μια λίστα που θα εγράφεται σε κάποια κατάλληλη δομή και δεν θα μπορεί να ξεγραφτεί (π.χ. στο bitcoin blockchain).
ΠΕΚΑΠ: Καταγγελία για σκόπιμες και μεθοδευμένες ενέργειες από το Ι.Ε.Π.https://www.alfavita.gr/arthron/anakoinoseis/pekap-kataggelia-gia-skopimes-kai-methodeymenes-energeies-apo-iep
Για να υπάρχει μέλλον στην πληροφορική στην Αθμια και