0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δε μπορω να καταλάβω γιατί το θεωρείς κάτι δύσκολο? A JUNIOR είναι έλεος..........
Σε μία κατά 99% μαύρη, παράνομη και ελεύθερη αγορά, δεν υπάρχουν κανόνες. Ο καθένας παίζει όπως μπορεί και αυτοί που όντως έχουν τις μεγαλύτερες ικανότητες (και τύχη) επιβιώνουν.
Κανόνες υπάρχουν απλά επιλέγουμε να τους αγνοούμε. Μαγκιά μας, θα μου πεις, και ίσως να έχεις δίκιο. Πάντως είναι πραγματικά κρίμα για τα παιδάκια, που στην τελική δεν φταίνε τίποτα και που δεν τα ρώτησε κανείς αν θέλουν να παίξουν το ρόλο του Κασίδη. Αν τυχόν διαβάζουν γονείς, έχω να πω τα εξής: προστατέψτε τα παιδιά σας από την αμάθεια, τη βλακεία, την ανικανότητα και τους κάθε λογής τυχάρπαστους που παριστάνουν τους καθηγητές για να βγάλουν χαρτζιλίκι.
Πόσοι άραγε από εδώ μέσα έκαναν ιδιαίτερα ενώ ακόμη δεν είχαν πάρει πτυχίο?Πόσοι άραγε είναι Φυσικοί και έκαναν και Χημεία ή Μαθηματικά (ή το ανάποδο)?Πόσοι άραγε Αγγλικών έκαναν και Γαλλικά χωρίς Πανεπιστημιακό πτυχίο και εκεί (ή το ανάποδο)?Πόσοι έμαθαν στου κασίδι το κεφάλι?Σε μία κατά 99% μαύρη, παράνομη και ελεύθερη αγορά, δεν υπάρχουν κανόνες. Ο καθένας παίζει όπως μπορεί και αυτοί που όντως έχουν τις μεγαλύτερες ικανότητες (και τύχη) επιβιώνουν.
Δεν ξέρω τι ακριβώς εννοείς όταν λες ότι υπάρχουν κανόνες. Τι λένε ακριβώς οι κανόνες αυτοί?Ποιος τους δημιούργησε? Ποιος τους τηρεί? Ηθικοί κανόνες? Αυτοί είναι προσωπικοί και αλλάζουν από άτομο σε άτομο.Εκτός αν εννοείς τους νόμους. Που πράγματι υπάρχουν αλλά τους τηρεί ίσως το 1% από εμάς.