0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Από το Υπουργείο μου είπαν σήμερα ότι θα αρχίσει πριν τα Χριστούγεννα και η πρόσκληση θα βγει σύντομα.Πάρτε και εσείς στο 210 3442227.Οι δευτεροβάθμιες δεν ξέρουν τίποτα σε αυτή τη φάση. Έτσι μου είπαν και εμένα. Περιμένουν και αυτοί ειδοποίηση από το Υπουργείο.
Οι δευτεροβάθμιες είναι σίγουρο και επιβεβαιωμένο πως δεν ξέρουν κάτι. Αλλά πώς γίνεται να γνωρίζουν στο Υπουργείο και να μην το μεταφέρουν στις ΔΔΕ;
Προφανώς θεωρούν ότι είναι νωρίς για να τους ενημερώσουν επίσημα, διότι ανεπίσημα, όπως ενημερώνεται ο καθένας από εμάς θα ενημερώνονται και όσοι ρωτάνε από τις δευτεροβάθμιες. Πιστεύω πάντως ότι είναι πολύ δύσκολο να αρχίσουν μαθήματα μέσα στο 2016.
Καλησπέρα Συνάδελφοι. Έχετε αντιληφθεί ότι στους πίνακες γενικής προσμετρήθηκε και η προυπηρεσία της ειδικής??Έχετε αντιληφθεί ότι εσείς (κι εγώ μαζί με εσάς) θα τρέχετε για λίγες ώρες ενισχυτικής και θα βλέπετε κάθε χρόνο να πέφτετε εκατοντάδες θέσεις στον πίνακα και να προηγούνται οι συνάδελφοι ειδικής. Φέτος είδα στον πίνακα γενικής να έχουν μπει άτομα ειδικής με προυπηρεσία 15 μόρια μέσα στο 2015. Εγώ ουσα επιτυχουσα ασεπ, τρεχω δεκα χρονια εδω κι εκει και 15 μορια δεν μάζεψα ακόμα....οπότε τί να μας κάνει η ενισχυτική?Εδώ μας έχουν κάψει και δεν κουνιεται φύλλο
Συζηταμε για τα ψίχουλα της ενισχυτικής και του χρόνου, οχι ενισχυτική δεν θα πάμε αλλά θα βρεθούμε στον πάτο των πινάκων της γενικής. Μπειτε να τους δειτε!Εμένα με πέρασαν κατά πολύ άτομα που δούλεψαν μονο 1 χρονιά στην ειδική...και εγώ φτάνω τη δεκαετία ενισχυτική και ωρομίσθια.Από του χρόνου θα μας κουνανε το μαντήλι οι συνάδελφοι της ειδικης...δεν φταινε αυτοί. Αυτοί τη δουλειά τους κάνουν. Εμείς φταίμε που κάνουμε συζητήσεις του καναπέ. Πώς είναι δυνατόν δάσκαλοι, νηπιαγώγοί και συναδελφοι της ειδικής να δουλεύουν καθε χρόνο και εμείς να καθόμαστε.Και σαν να μην έφτανε αυτό να επιτρέπουμε την εισαγωγή τους στους πίνακες γενικής. Είναι παράνομο. Κανονικά η προυπηρεσία πρέπει να προσμετράται μόνο στον πίνακα από τον οποίο προσλήφθηκες. ΕΔΩ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΤΑ
Για να μη μένουμε στην εκτόνωση μέσω υπολογιστή μπορούμε να κάνουμε κάποια ενέργεια(προσφυγή); Δεν είναι παράλογο η μεταφορά της προϋπηρεσίας σε άλλο πίνακα?