0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Για το τρεχον ετος αποκλειεται το ειπε και ο δικηγορος του υπουργειου στο δικαστηριο. Οι πινακες εχουν βγει. Του χρονου ωφειλει να αλλαξει καθως το συστημα προσληψης αναπληρωτών ειναι συνταγματικα ανεκτο μεχρι 31.12.16 . Επισης η δικαστικη αποφαση του ΣΤΕ θα εχει καθαρογραφτει σιγουρα μεχρι τον Ιουνιο αφου μεσολαβουν τουλαχιστον 9 μηνες.
Δεν χρειαζοαστε νεο συστημα προσληψης...νεο νομισμα χρειαζομαστε... Να ειστε καλα και να μεταναστευετε...(βλεποντας την νεα κυβερνηση... )
καλα κατσε να δουμε την νεα σκεψη!
Αν ήμασταν νεώτεροι και άνευ υποχρεώσεων, θα είχαμε από καιρό μεταναστεύσει! Τώρα εδώ θα μείνουμε και θα βλέπουμε τους κυβερνώντες και τις κυβερνήσεις να αλλάζουν κι όλα να μένουν ίδια!
Συνάδελφοι υπάρχει περίπτωση στους νέους πίνακες να μην υπολογίζεται ο βαθμός που έχει γράψει ο καθένας στο ΑΣΕΠ;
Ναι καλά μου παπαγαλάκια, διορισμοί γιοκ στο Παιδείας....εεεε όχι ακριβώς.... η τριτοβάθμια μια χαρά καρπώνεται το 1/10, 1/5, 1/1 από όλο το υπουργείο (άρα και από εμάς, αφού οι συνταξιοδοτήσεις είναι σχεδόν όλες δικές μας).... ή ότι άλλο προβλέπει μνημόνιο για τις προσλήψεις/αποχωρήσεις.Εσείς έχετε μπει στο λούκι να θεωρείτε ότι δεν κάνει διορισμούς γιατί έτσι σας βολεύει αφού δεν υπάρχει κοινό αποδεκτό σύστημα. Με άλλα λόγια άσε να μείνουμε στάσιμοι, μην πας και διοριστεί ο γείτονας. Ναι έχετε ανάγκη ψυχολόγο, ψυχίατρο, εξορκιστή και εγώ δεν ξέρω τι άλλο για σας θεραπεύσει από τον άκρατο στρουθοκαμηλισμό και αυτοευνουχισμό σας.Σόρρυ για το ύφος αλλά είναι ανάλογο της εικόνας σας. Ευτυχώς για εσάς έφυγε ο Φίλης που ήταν μάστερ στην τακτική και με πλάνο να σας έχει αιωνίως σε κατάσταση "φυτού". Οπότε θεωρώ ότι έχετε ελπίδα.... Λέμε τώρα.
Αν και το θέμα είναι για τους αναπληρωτές, δεν υπάρχει καμία ανάγκη να υπάρξει κοινά αποδεκτό σύστημα, ούτε διορισμών, ούτε αναπληρωτών. Δεν έχουμε εκλογές, ούτε δημοψήφισμα. Η μόνη υποχρέωση του συστήματος, είναι να υπακούει στο Σύνταγμα. Οπότε οποιαδήποτε άλλη υπόνοια για συμβιβασμούς και συνεννοήσεις, έτσι ώστε "να γίνουν επιτέλους διορισμοί", είναι εκ του πονηρού. Σεβασμός του Συντάγματος και των δικαστικών αποφάσεων και διορισμοί μπορούν να γίνουν και αύριο.
Κάποτε θα πρέπει να σταματήσει το παραμύθι για τους νέους που φεύγουν στο εξωτερικό και διαπρέπουν επαγγελματικά – οικονομικά. Για να πάρεις την απόφαση πρέπει να έχεις κάποιον να σε στηρίξει, η ανεργία στους νέους δεν είναι ελληνικό προνόμιο…Οι νέοι χωρίς υποχρεώσεις βολεύονται και με τα λίγα , μόνο σε ελληνικές ταινίες με ιστορίες βγαλμένες από την ζωή το έχουν δει να συμβαίνει και φυσικά θυμούνται τους γονείς τους που τους έκαναν πλύση εγκεφάλου πως με το διάβασμα και τα προσόντα θα καταφέρουν να εξασφαλίσουν ένα καλό μισθό και να εργάζονται σε ένα περιβάλλον με άριστες συνθήκες εργασίας.Θα πρέπει να ρωτήσουμε το υπουργείο πολιτισμού, στην περίπτωσή σας θα εφαρμοστεί ο νομός 3028/2002.
και εμένα με κάλυψες... έχει εύκολη δουλειά ο νέος υπουργός... καλή συνέχεια