0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
αυτό ισχύει και για τους αναπληρωτές??ΠΔ 164/2004 ΦΕΚ 134/Α/19.7.2004 Ρυθμίσεις για τους εργαζομένους με συμβάσεις ορισμένου χρόνου στο δημόσιο τομέα. .................................. Ανώτατη διάρκεια συμβάσεων 1. Συμβάσεις που καταρτίζονται διαδοχικώς και εκτελούνται μεταξύ του ίδιου εργοδότη και του ίδιου εργαζόμενου με την ίδια ή παρεμφερή ειδικότητα και με τους ίδιους ή παρεμφερείς όρους εργασίας, απαγορεύεται να υπερβαίνουν τους είκοσι τέσσερις (24) μήνες σε συνολικό χρόνο διάρκειας της απασχόλησης, είτε συνάπτονται κατ' εφαρμογήν του προηγούμενου άρθρου είτε συνάπτονται κατ' εφαρμογήν άλλων διατάξεων της κειμένης νομοθεσίας.
Ειμαστε σίγουροι ότι θα αλλάξει το σύστημα πρόσληψης αναπληρώτων;
Ναι, σίγουρα. Το σύστημα πρόσληψης αναπληρωτών θα αλλάξει. Απομένει να δούμε το επόμενο πιο δίκαιο και πιο ισότιμο.
Μην περιμένετε να αλλάξει τίποτα και μην τρέφετε φρούδες ελπίδες... αν δεν αλλάξουμε μυαλά εμείς οι ίδιοι, και αν δεν στείλουμε στον αγύριστο όλα τα κόμματα και τους πολιτικάντηδες....
να αλλάξουμε μυαλά και να υποστηρίζουμε , επίσης, τους πάσης φύσεως κόπους μας, διαβάσματα, μεταπτυχιακά, προϋπηρεσίες, κλπ κλπ
Μη "φαγώνεστε":"Χωρίς τυρί δεν έχει φάκα".Και το "τυρί" τελειώνει. Για όλους. Μονίμους κ αναπληρωτές.Όποιος δεν το πιστεύει, ας συνεχίσει στα ίδια. Για να.
Όταν είπα πως η προυπηρεσία δεν μπορεί να μετρήσει ολόκληρη,μου έσβησαν την παρατήρηση και μου έστειλαν μήνυμα πως φλυαρώ. Δεν πειράζει, αφού με δικαιώνουν πάντα οι εξελίξεις και ποτέ οι συνάδελφοι!!!
Διορθώστε με αν κάτι δεν έχω καταλάβει καλά από τα παρακάτω:Οι πίνακες των αναπληρωτών που είναι τώρα σε ισχύ παύουν στις 31/12 και θα συνταχτουν νέοι για το νέο σχολικό έτος που θα βασίζονται στο νόμο 3828 του 2010 καθώς έτσι έχει αποφασίσει το ΣΤΕ.Ερωτηση:Γιατί έστειλε ο σύλλογος των αναπληρωτών να καταθέσουμε δικές μας προτάσεις προς συζήτηση με το υπουργείο, Να χαμε να λέγαμε δηλαδή;;;Διαπίστωση:Αν εφαρμοστεί ο νόμος αυτός θα γίνουν τεραστιες αλλαγές στη δομή των πινάκων και πάλι...Αυτοί οι πίνακες τραβάνε ζορια...κλείνουν, ανοίγουν μερικώς, ανοίγουν ολοκληρωτικά, ανοίγουν αναδρομικά, έχουν δυσπρόσιτα...χαμός!
Δηλ. τι εννοείς; Το τυρί είναι τα λεφτά που τελειώνουν για όλους; Και τι θα γίνει; Θα κλείσουν τα σχολεία και θα ζήσουμε εποχές κατοχικές; Για εξήγησέ μας.