0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μπα, αυτό το σενάριο δεν παίζει καθόλου! Μη βαυκαλίζεστε με τέτοια!
εγώ πάντως ασεπ 08 έχω...κοίτα να επιβιώσεις....τωρα που το σκέφτομαι θα εκανα μια προσφυγή με άλλους συνεπιτυχόντες του 08 για να μετράει η τελευταία επιτυχία και να φύγουν οι παλιοί...άλλωστε δεν μπορούν να συγκρίνονται επιδόσεις από διαφορετικές εξεταστικές διαδικασίες και διαφορετικής δυσκολίας θέματα ...υπονομεύει την αξιοκρατία και τι΄ς αρχές της ισότητας...
επειδη ειχα θεμα υγειας και εχασα επεισοδια τι θελουν στο ΣΤΕ σχετικα με τους αναπληρωτες?αυτο που ακουγοταν, ταβανι στην προυπηρεσια μεχρι 60 μηνες και μετα να μετρα ο βαθμος πτυχιου?ετσι εννοουν οτι θα συνταχθει του χρονου ο πινακας?η κατι καινουργιο?δεν καταλαβαινω.σε παρακαλω εξηγησε μου
Κι εγώ έχω επιτυχία στον ΑΣΕΠ του 2008, αλλά με νοιάζει η επιβίωση όλων και δεν κοιτάζω μόνο τον εαυτό μου!
1)Το ΣτΕ μιλα για τους επιτυχοντες του 2001 και μετα...2) με τον διορισμο των εναπομειναντων του 08, παυουν να ισχυουν οι οποιες λιστες και δεν εχει καμια ισχυ ο διαγωνισμος του 08 βασει του ν.Αρσενη...Απλα πραγματακια...
Δεν ειναι ομως ακριβως ετσι. Διοτι παυει μεν να ισχυει ο ασεπ του 8, αλλα απο εκει και περα ειτε περναμε στον 3848 αρα και του 06και του 08, μαζι με τους νεους επιτυχοντες ειναι επιτυχοντες. Ειτε αλλαζουμε συστημα διορισμων, και δινουμε μεταβατικη ποσοστωση επισης σε επιτυχοντες του 06 και του 08. Αλλιως ολοι αυτοι θα εχουν εννομο συμφερον να προσφυγουν επισης , αν αλλαξει το συστημα και δεν τους λαβει υποψην.
Το θέμα είναι να βγει ή απόφαση άμεσα κ να μην παραπεμφθεί το όλο ζήτημα αλλού. Γιατί φοβάμαι μήπως χαθει και ή σχολική χρονιά 2017 - 2018.