0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Φοβερός αλτρουισμός και τεράστια συναδελφικότητα! Τώρα πώς συνδυάζονται αυτές οι δύο απόψεις το αφήνω ασχολίαστο....
Απευθύνθηκες σε συνάδελφο συγκεκριμένα στον minus03 που είπε ότι έχει επιτυχία σε 2 ασεπ του 2002 και του 2006 και ένιωσα την ανάγκη να απαντήσω (όχι εκ μέρους του ούτε φυσικά για να κάνω τον δικηγόρο του)γιατί το ύφος σου ήταν τουλάχιστον απαράδεκτο. Απάντησα ως άμεσα θιγόμενη γιατί και εγώ έχω επιτυχία σε δύο ασεπ του 04 και του 06 αλλά όχι του 08 και προφανώς έχω κάποια ηλικία αλλά δε θα μας πεις εσύ να πάμε σπίτι μας και ότι γνωρίζουμε λιγότερα μόνο και μόνο επειδή είμαστε μεγαλύτεροι. Τι άποψη είναι αυτή;! Τώρα είμαι σπίτι μου λοιπόν για να ξέρεις άνεργη ελέω ιδιωτικών και λοιπών, ενώ δούλευα αρκετά χρόνια μόνο κατόπιν επιτυχιών στον ασεπ,...και όπως καταλαβαίνεις δεν είναι εποχές να διαβάζουμε και τέτοια με τα νεύρα μας τεντωμένα..
Απευθύνθηκες σε συνάδελφο συγκεκριμένα στον minus03 που είπε ότι έχει επιτυχία σε 2 ασεπ του 2002 και του 2006 και ένιωσα την ανάγκη να απαντήσω (όχι εκ μέρους του ούτε φυσικά για να κάνω τον δικηγόρο του)γιατί το ύφος σου ήταν τουλάχιστον απαράδεκτο. Απάντησα ως άμεσα θιγόμενη γιατί και εγώ έχω επιτυχία σε δύο ασεπ του 04 και του 06 αλλά όχι του 08 και προφανώς έχω κάποια ηλικία αλλά δε θα μας πεις εσύ να πάμε σπίτι μας και ότι γνωρίζουμε λιγότερα μόνο και μόνο επειδή είμαστε μεγαλύτεροι. Τι άποψη είναι αυτή;! Τώρα είμαι σπίτι μου λοιπόν για να ξέρεις άνεργη ελέω ιδιωτικών και λοιπών, ενώ δούλευα αρκετά χρόνια μόνο κατόπιν επιτυχιών στον ασεπ,...και όπως καταλαβαίνεις δεν είναι εποχές να διαβάζουμε και τέτοια με τα νεύρα μας τεντωμένα..[/quoteΔεν είπα να πάει κανείς στο σπίτι του και μακάρι όλοι όσοι είναι ικανοί, με γνώσεις και άλλα ακαδημαικά προσόντα, να στελεχώσουν τα δημόσια σχολεία, γιατί τέτοιους εκπαιδευτικούς χρειάζονται! Αλλά το να αποκλείουμε τους νέους εκπαιδευτικούς από τη δημόσια εκπαίδευση, δημιουργεί πολλά παραπάνω διχαστικά προβλήματα! Δηλαδή, τι, οι νέοι συνάδελφοι δεν είναι ικανοί να διδάξουν, επειδή δεν τους δόθηκε ποτέ η ευκαιρία να το κάνουν αυτό; Ενώ ένας εκπαιδευτικός 40+ ή 50- είναι, επειδή ευνοήθηκε από χιλίες μύριες καταστάσεις;
Αφου λοιπον εμεις οι "ανάλγητοι" παλιοί δεν σκεφτόμαστε τους νέους , υπαρχει λύση...Εφαρμογή ν.Αρσένη...Κανένας Ασεπ δεν ισχύει, δίνουμε καινούριο γραπτο ασεπ,και η μονη προσαύξηση να ειναι αυτη που ισχυε...Καθε 6 μηνες 0,5 μοριο...Αν περασεις τη βαση...Ποιοι το αντέχετε απο οσοι ειστε εδω μέσα;...Να ειστε ειλικρινείς στις απαντησεις σας... [/quoteΜόνο για λογαριασμό μου μπορώ να μιλήσω. Φυσικά και θα ξαναπήγαινα σε γραπτό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ κι ούτε έχω πρόβλημα αν ξαναγίνει. Έχω συνηθίσει στα δύσκολα, στο άπειρο διάβασμα, την κούραση, το ξενύχτι και παράλληλα τη φροντίδα της οικογένειας και τη βιοποριστική εργασία. Άλλοι μάλλον θα έχουν θέμα και θα απεύχονται κάτι τέτοιο!
Αφου λοιπον εμεις οι "ανάλγητοι" παλιοί δεν σκεφτόμαστε τους νέους , υπαρχει λύση...Εφαρμογή ν.Αρσένη...Κανένας Ασεπ δεν ισχύει, δίνουμε καινούριο γραπτο ασεπ,και η μονη προσαύξηση να ειναι αυτη που ισχυε...Καθε 6 μηνες 0,5 μοριο...Αν περασεις τη βαση...Ποιοι το αντέχετε απο οσοι ειστε εδω μέσα;...Να ειστε ειλικρινείς στις απαντησεις σας...
Καλώς λοιπόν...αλλα οπως λεει και η διαφήμιση του τζόκερ, "να προσέχετε τι εύχεστε"...
Συνάδελφοι δεν θα ξαναγίνει γραπτός διαγωνισμός εξαιτίας των συγκυριών,αυτό με κάνει να φοβάμαι πως τελικά δεν θα αλλάξει τίποτα..
Μόνο για λογαριασμό μου μπορώ να μιλήσω. Φυσικά και θα ξαναπήγαινα σε γραπτό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ κι ούτε έχω πρόβλημα αν ξαναγίνει. Έχω συνηθίσει στα δύσκολα, στο άπειρο διάβασμα, την κούραση, το ξενύχτι και παράλληλα τη φροντίδα της οικογένειας και τη βιοποριστική εργασία. Άλλοι μάλλον θα έχουν θέμα και θα απεύχονται κάτι τέτοιο!