0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Διορισμοί δεν πρόκειται να γίνουν τα επόμενα χρόνια κι αυτό όλοι το γνωρίζουν! Και μην πει κανείς ότι περίμενε κάτι διαφορετικό! Όλος ο καυγάς γίνεται για το ποιος θα δουλεύει ως αναπληρωτής και με ποια κριτήρια! Δυστυχώς, έχουμε φτάσει στο σημείο να τσακωνόμαστε μεταξύ μας για πράγματα που είναι αυτονόητα, αλλά με τις παρούσες συνθήκες φαντάζουν εξωπραγματικά και αδιανόητα!Το έχω γράψει πολλές φορές: αφού δεν είναι διατεθειμένοι εκεί στο Υπουργείο για διορισμούς (εξαιτίας των θεσμών;), ας τους δείξουμε πως ούτε κι εμείς είμαστε διατεθειμένοι να ξαναπάμε στις άκρες της Ελλάδας για λίγους μήνες ως ΑΚΩ ή ΑμΩ! Πως δε μας συμφέρει και πως δεν το δεχόμαστε πλέον! Γι' αυτό να μην υποβάλλει κανείς αίτηση το καλοκαίρι για αναπλήρωση και να δούμε πως θα λειτουργήσουν τα σχολεία! Αρχίστε να το σκέφτεστε σοβαρά και κινητοποιηθείτε/οργανωθείτε!
Συνάδελφε στους πίνακες προυπηρεσίας υπάρχουν 7317 φιλόλογοι ,ενώ στους μηδενικής 14543.ζητάτε δηλ. απο 21.860 άτομα να έχουν κοινή στάση ?
Gia αντε να πεισεις 90.000 που κανουν αιτηση! εαν το πετυχαινες εγω θα ψηφιζα πρωθυπουργο! δεν το λεω ειρωνευτηκα χαριτολογω για να μην παρεξηγουμαστε!
Είναι πραγματικότητα ότι θέλουν μικρότερο Δημόσιο(και θα το πετύχουν πιστεύω).Ξεκίνησαν με διορισμούς ελάχιστων αναπληρωτών-ωρομισθίων που δεν καλύπτουν τους αποχωρήσαντες-συνταξιοδοτούμενους.Θα δημιουργηθεί Αθηνά2,3 κλπ με συγχωνεύσεις Σχολικών Μονάδων.Ήδη το Μνημόνιο 3 εφαρμόζεται,Πιστεύω ότι κάποιοι απλά πιστεύουν ότι θα αλλάξει η κατάσταση ή θα βολευτούν.Το επόμενο μνημόνιο είναι προ των πυλών.To 3ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΗΔΗ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΟΛΟΗΜΕΡΩΝ !
Εγώ έχω ΑΣΕΠ, άρα υπερασπίζομαι αυτό, ο άλλος έχει προϋπηρεσία άρα υπερασπίζεται αυτήν, η τρίτη είναι ιδιωτική, ο άλλος τρίτεκνος, πολύτεκνος, εδώ, εκεί. Ο καθένας για την πάρτη του.Ω ναι! Να γίνουν διορισμοί, αλλά με το σύστημα που συμφέρει ΕΜΕΝΑ! Οποιοδήποτε άλλο θα είναι ΑΔΙΚΟ (αφού θα είμαι ΕΓΩ απέξω). Για τους άλλους, τί με νοιάζει; Ας πρόσεχαν που ανήκουν σε διαφορετική κατηγορία από μένα.
αυτος που έχει ασεπ και προϋπηρεσία τι να υπερασπιστεί;