0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ολοκλήρωσα θεολόγε... έλα να τα μαζέψεις. Αν και φοβάσαι λίγο το ΑΣΕΠ ή μου φαίνεται; Αν και δεν θα έπρεπε... Αν αφιέρωνες τον ίδιο χρόνο στο διάβασμα με αυτόν που αφιερώνεις στο σάιτ... θα έγραφες.... παπάδες...
τι να μου επιστρέψεις βρε καημένε και να μου πεις και πολλά ενώ δεν με γνωρίζεις...άνοιξε τα μάτια σου και δες τι αναφέρουν οι ειδικοί για τα τρωτά του συστήματος και μην ομφαλοσκοπείς...α και θες να σου πως στις τεχνικές ειδικότητες τι χαμός γινόταν με τα θέματα ; που ρωτάγανε ύλη ναυπηγών σε υποψήφιους που δεν την είχαν διδαχθεί σε προπτυχιακό επίπεδο,απλά και μόνο επειδή τις είχαν τσουβαλιάσει όλες; έχεις δώει ασεπ; έχεις συναναστραφεί υποψήφιους ασεπ και συνάδέλφους άλλων κλάδων με συμμετοχή στον ασεπ να σου διεκτραγωδήσουν τι κουλά έχουν γίνει στο γνωστικό τους στους κατά καιρούς ασεπ; είσθε τραγικοί μερικοί εδώ μέσα...
τα σχόλια και τους χαρακτηρισμούς τους αφήνω στην κρίση των συντονιστών
ξύπνα συνάδελφε δεν είμαι έγω το πρόβλημά σου αλλά το κράτος που δεν θα (ξανά) κάνει (μαζικούς )διορισμούς ποτέ ξανά...πάψε να είσαι θύμα και να σε εκμεταλλέυεται το κράτος ξύπνα!!!!
Kinegire, η πηγή σου από πού είναι;γιατί απο σενάρια κ προτάσεις έχουμε μπουχτήσει.Δεν πάει σε'σενα προσωπικά,μην παρεξηγηθώ,απλά καλό είναι να διαβάζουμε έγκυρες πληροφορίες απ'το φορουμ.Τα τελευταία χρόνια έχει καταντήσει εστία παραπληροφόρησης.
To παράθυρο θα γίνει νόμος. Ντροπή απλά.
δεν ξέρω αν ήμαστε για γέλια και για κλάματα ξέρω όμως σίγουρα ότι δεν αντιλήφθηκες καν τι έγραψα... η πρόταση να προσλαμβάνονται σταθερά αναπληρωτές στον ίδιο χώρο για κάποια χρόνια δεν έχει να κάνει με το κομμάτι της επιλογής αλλά με το αποτέλεσμα. Η επιλογή μπορεί να γίνει με όποιο σύστημα αποφασιστεί.Αν υπάρχουν κάποιοι αναπληρωτές που θέλουν να είναι κάθε χρόνο αναπληρωτές και σε διαφορετικό μέρος της χώρας να μας το πουν να δούμε. Θεωρώ ότι η πρόταση αυτή είναι ότι καλύτερο μπορεί να γίνει και θα πρέπει να προωθηθεί από τους συλλόγους αναπληρωτών.
Κατάλαβα τι έγραψες, απλά έπαιξα λίγο τον στρουθοκάμηλο. Καλή είναι η πρόταση , αλλά υπάρχει και καλύτερη ---> μόνιμοι διορισμοί.
Ασχετο αλλα ζω για την ωρα και την στιγμη που θα γινει γραπτος διαγωνισμος ασεπ για τους δασκαλους! επισης για την ωρα και την στιγμη που καποιος υπουργος θα επειχηρησει να βαλει την ειδικοτητα των φιλολογων και των μαθηματικων στα δημοτικα! δουλευουν και οι αποφοιτοι του 2012 και ακομα διαμαρυρονται! εχει γινει της αναθεσης το καγκελο και ακομα διαμαρτυρονται! ειναι η μονη ειδικοτητα που δεν μετακινειται απο το σχολειο για παιδαγωγικους λογους! Ελεος δηλαδη να καταλαβαινουμε ποτε καποιοι ευνοουντε και ποτε οχι!
Η αναφορά και μόνο στην Ολυμπιακή παιδεία και στο ότι πρέπει να ακολουθήσουμε αυτή τον τρόπο/αυτή την τακτική και στις προσλήψειςτων αναπληρωτών από 'δω και πέρα, μόνο απέχθεια μπορεί να προκαλέσει, τη στιγμή που όλοι όσοι ανήκουν στον εκπαιδευτικό χώρο γνωρίζουμε τα παιχνίδια που παίχτηκαν, τις διασυνδέσεις και τα "κονέ", προκειμένου να εξασφαλιστεί κάποιος μέσω αυτή της απαράδεκτης και "αμαρτωλής" διαδικασίας! Και ζητούν να διευρυνθεί αυτή η απαράδεκτη τακτική! Ντροπή!
Άσε τις ντροπές και τις αερολογίες, μόνο στην φαντασία σου είναι οι αμαρτωλές διαδικασίες που ζητούμε να διευρυνθούν.... ούτε καν κατάλαβες τι έγραψα εκτός και αν κατάλαβες και έχεις συμφέρον οι συνάδελφοι σου να ταλαιπωρούνται ως αναπληρωτές κάθε χρόνο και αλλού οπότε στην περίπτωση αυτή η ντροπή είναι δική σου.