0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν θέλουμε να κάνουμε και την αυτοκριτική μας εμείς οι ίδιοι απαξιώσαμε τον κλάδο μας, δεχόμενοι να μας πάνε από δω και από κει τόσα χρόνια με καμιά εργασιακή ασφάλεια. Σε κανένα άλλο κλάδο δεν συμβαίνουν αυτά. Είναι λες και μας κάνουν χάρη που δουλεύουμε όπως δουλεύουμε κάθε χρόνο. Με αποφάσεις σαν αυτή που θα βγάλει το ΣτΕ θα ξέρουμε τουλάχιστον τί ισχύει και δεν θα εξαρτώμαστε από εμπνεύσεις της εκάστοτε πολιτικής ηγεσίας.
Αγαπητέ συνάδελφε, δουλεύοντας υπό ένα ημι-παράνομο, μεταβατικό πες το όπως θες καθεστώς, θα παραμείνουμε για πάντα παρίες και περιπλανώμενοι. Δυστυχώς η φύση των συμβάσεων που υπογράφαμε τόσα χρόνια δεν έχει καμιά σχέση με της Ιταλίας και για αυτό η προσφυγή μας δεν έχει καμία τύχη. Πολύ θα ήθελα να είναι αλλιώς αλλά πίστεψε με μίλησα με του πλέον αρμόδιους και ο αρχικός ενθουσιασμός διαδέχτηκε από την ανώμαλη προσγείωση στη πραγματικότητα. Η μόνη μας ελπίδα είναι το ΣτΕ με όποια απόφαση βγάλει. Θα έχουμε την ασπίδα μιας νόμιμης διαδικασίας και θα μπορέσουμε να κανονίσουμε τη πορεία μας.Με πολύ σεβασμό και ειλικρίνεια- Ένας εκπαιδευτικός με πολλά χιλιόμετρα στις εσχατιές.
Θεώρησα πιο σωστό να ρωτήσω πριν περιμένω δεν ξέρω και εγώ πόσα χρόνια για να ολοκληρωθεί η εκδίκαση της υπόθεσης. Δεν θέλω να μπω σε νομικές λεπτομέρειες, όποιος ενδιαφέρεται μαθαίνει πριν μπει σε μια χρονοβόρα, κοστοβόρα διαδικασία χωρίς αντίκρισμα. Σε κάθε περίπτωση καλή δύναμη, και μόνο η ελπίδα είναι σημαντικός παράγοντας για να συνεχίσουμε να επιτελούμε το απαιτητικό λειτούργημα που μας ανατέθηκε.