0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τρεις λαλούν και δύο χορεύουν......Φτύσε την καραμέλα επιτέλους. Η δικαιοσύνη θα αποφασίσει, εσύ όχι. Το να γράφεις ότι να είναι , να κριτικάρεις τους πάντες και για όλα είναι πολύ εύκολο πίσω από την ανωνυμία που σου προσφέρει το internet. Για βγες καμάρι μου και δήλωσε: είμαι η ............. και σας λέω πως βέβαια η δικαιοσύνη θα αποφασίσει αυτό...... είμαι η ........... και καταγγέλλω τον/την........... γιατί.......... Εκεί ακόμη και λάθος να έκανες θα σου έβγαζα το καπέλο.
Οι αιτήσεις αναπληρωτων πότε θα γινουν;
Λένε πως θα γίνουν μέσα στον Απρίλη και πως η προυπηρεσία των δύο τελευταίων μηνών όσων εργάζονται φέτος θα φανεί την επόμενη σχολική χρονιά. Επίσης, αν γίνει αυτό έτσι βιαστικά, δε θα προλάβουν πολλοί που θα τελειώσουν τις σχολές τους ή τα μεταπτυχιακά τους τον Μάιο-Ιούνιο, να υποβάλλουν αίτηση ή να συμπληρώσουν τον τίτλο τους και θα πάνε για του χρόνου (αν δεν αλλάξει εν τω μεταξύ κάτι με την απόφαση του ΣτΕ και δεν ξανακληθούμε μέσα στο καλοκαίρι για νέες αιτήσεις)!
Οχι καλε τι λες...θα τελειωσουν την σχολη τους και δεν θα προλαβουν να πανε αναπληρωτες?Λιγο αρκας να συνελθουμε...
Όχι, κι έτσι, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται!Εξάλλου, όλοι θέλουν να δουν το όνομά τους καταχωρημένο.Και δεν είναι μόνο τα πτυχία!
Αβνταδορε υπουργέ οι ασεπιτες και αυτοί που περιμένουν το δικαστήριο της δικαίωσης θα το θυμούνται το όνομά σου για πολλά χρόνια! Κατάντια! Ούτε η ακατανομαστη τέτοιο χάλι!
Συνάδελφοι μήπως περιμένουν και στο υπουργείο την απόφαση του ΣΤΕ και δεν μας βάζουν να δηλώσουμε περιοχές;για να μην βρεθούμε προ εκλήξεων;
Eλπίζω με την λέξη ακατονόμαστη να μην εννοείς την Διαμαντοπούλου, η οποία λίγο μετά τις εκλογές του 2009 μαζί με την Χριστοφιλοπούλου δήλωσαν ότι θα διορίζονταν από τότε και εξής μόνο μέσω ΑΣΕΠ. Επίσης, να σου θυμίσω ότι εκείνη έβαλε ένα τέλος στο χάλι της ενισχυτικής και διόρισε άτομα το 2009-2010 με το έτος κτήσης πτυχίου. Εναν τρόπο που έβρισκε τότε αντικειμενικό γιατί δεν είχε και το πλεονέκτημα του χρόνου, αφού είχαν ήδη γίνει αιτήσεις. Αν παρέμενε η Διαμαντοπούλου εγώ ως επιτυχούσα του ΑΣΕΠ 2008 με σειρά 500 στους φιλολόγους και κάτι θα είχα διοριστεί και δεν θα έτρεχα εδώ και δύο χρόνια στα δικαστήρια.