0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και τρίτεκνη και με βύσμα, τι βύσμα δηλ βυσματάρα!!! Στη φάση που προσλήφθηκε μάλιστα η Ξάνθη δεν πήρε ούτε έναν φιλόλογο. Αν στην επόμενη φάση το Ηράκλειο δεν προσλάβει κανέναν φιλόλογο, τότε μπορεί και να βγήκε υπεράριθμη και έτσι να αποσπάστηκε. Αν όμως πάρει κάποιον τότε... βυσματάρα τρελή!
Αν υπήρχε περίπτωση υπεραριθμίας (λέω εγώ τώρα) δε θα πήγαινε σε κάποιο γειτονικό νομό και όχι στην άλλη άκρη της Ελλάδας; Και αφού ήθελαν φιλόλογο στην Ξάνθη γιατί δεν πήραν στην κανονική φάση; (Ξαναλέω εγώ τώρα).
δε νομίζω να ήταν υπεραριθμία γιατί σε εναν πίνακα που έχει αναρτήσει η διδε Ηρακλείου στις 22/11..δειχνει 2 κενα τουλάχιστον στο Ηράκλειο
Μιλάμε για συμπαράσταση σε άνθρωπο που έχει χάσει σύζυγο, ε; Δε μιλάω για χάρες, αλλά, για σκέψου το.
Συνάδελφοι, ντροπή σας. Ή συνάδελφός έχασε ξαφνικά τον άντρα της και οι άνθρωποι στο Ηρακλειο την εξυπηρετησαν. Θα έπρεπε μήπως να της κλείσουν το σπίτι; Ρε τι είσαστε εσείς;
Συγγνώμη, αλλά για εξυπηρετήσεις θα μιλάμε ή για το τι λέει ο νόμος; Εμάς γιατί ποτέ δε μας εξυπηρέτησε κανένας άνθρωπος; Κι εμείς έχουμε σπίτια κι οικογένειες και προβλήματα υγείας. Ας αλλάξουν τους νόμους τότε κι ας βγάλουν καινούργιους, να ξέρουμε τι ισχύει και πότε!Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει αναπόδεικτα!
Ομολογώ, προσωπικά, δε θα μου άρεσε καθόλου να με "τρώνε" σε ένα site και λυπάμαι πραγματικά για ό,τι συνέβη στο συγκεκριμένο άτομο.Όμως, θα έπρεπε να υπήρχε σχετική μέριμνα για όλους τους αναπληρωτές κι όχι μόνο για μια τέτοια περίπτωση, αλλά και για άλλα τραγικά/θλιβερά περιστατικά που μπορεί να τύχουν σ' έναν αναπληρωτή συνάδελφο. Αλλιώς δημιουργούνται και τροφοδοτούνται, και εύλογα τις περισσότερες φορές, πολλά σενάρια!
Και αν δεν είχε ζητήσει η Ξάνθη αναπληρωτή στην προηγούμεν δ΄ φάση, επειδή δεν υπήρχε κενό, τώρα πού θα τοποθετηθεί η συγκεκριμένη φιλόλογος; Σε τι θέση;
Πραγματικά δεν καταλαβαίνω τη διάθεση για ηθικολογίες που έχουν ορισμένοι. Αν θεωρούμε ότι στην συγκεκριμένη ή άλλες δύσκολες καταστάσεις πρέπει να επιτρέπονται διευκολύνσεις με μετακινήσεις ή οτιδήποτε άλλο, αυτό είναι κατανοητό και σεβαστό. Όμως πρέπει να γίνεται με νόμο και να ισχύει για όλους αν βρεθούν σε τέτοια θέση. Όχι ανάλογα με το πόσο το κυνήγησε κάποιος ή ποιοι προώθησαν το δίκαιο αίτημά του. Τι να πούμε σε όσους βρέθηκαν σε αντίστοιχη θέση και δεν είχαν την ίδια αντιμετώπιση και ίσως αναγκάστηκαν να παραιτηθούν; Δεν πιστεύω ότι στην συγκεκριμένη περίπτωση υπάρχει κάποια δόλια πρόθεση αλλά δεν μπορούν να δίνονται λύσεις έτσι με υπουργικές αποφάσεις και υπηρεσιακά σημειώματα που αιτιολογούν με όρους γενικούς όπως “κάλυψη επειγουσών και άμεσων αναγκών” τους οποίους ο καθένας μπορεί να νοηματοδοτεί όπως θέλει και να τους χρησιμοποιεί μόνο για όποιους θέλει χωρίς να κατοχυρώνει αντίστοιχη αντιμετώπιση για όλους. Καλό είναι να ρίξουμε τους τόνους. Το θέμα δεν είναι η περίπτωση αλλά η πρακτική.