0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δε θα σχολιάσω τίποτα, απλά παραθέτω νέα μετακίνηση φιλολόγου σε άλλη περιφέρεια.http://www.pde.gr/index.php?page=9014
Λοιπόν, αν θέλουν να υπάρχει ισονομία , αλλά και αίσθηση ισονομίας, καθώς και προστασία των δικαιούντων, θα πρέπει να υπάρξει περισσότερη διαφάνεια. Μια απλή αναγραφή , λόγω υγείας λόγω θανατου συγγενικού προσωπου, δεν είναι αποκαλυπτικες και κλείνουν στόματα. Αντιθέτως, όπως γίνεται τώρα είναι προκλητικό και ίσως και προβοκατόρικο. Μπαίνουν ιδέες σε πολλούς, και ορθώς δεν εμπιστευόμαστε την διευθαρμένη διοίκηση του υπουργείου, ή τις προθέσεις ορισμένων συναδέλφων αναπληρωτών. Δεν αποκλείεται η δευτερη περίπτωση να ήταν ίδια με την πρώτη που όμως το κατάφερε αφού υπήρξε προηγούμενο. Αν δεν ξέρουν ποιός είναι ο λόγος τότε και οι άλλοι που είναι σε αυτή την περίπτωση δεν θα ξέρουν αν δικαιούνται "μετακίνηση". Και αυτό μπορεί να είναι ένας λόγος που δεν αναγράφεται κάποια αιτιολόγηση.Κάποιοι πιστεύουν ότι η διαφάνεια έχει κόστος. Όντως έχει. Όσα ξοδέψαμε ήδη στο να κρύβουμε.
Μωρέ μπράβο η πρώτη φορά αριστερά!!
Ξέρω πολύ καλά τι γράφω, πώς το γράφω και γιατί το γράφω, ευχαριστώ για τις υποδείξεις αλλά δεν χρειάζονται. Εμμέσως φυσικά και με κατηγορείς, διάβασε τα όσα μου καταλογίζεις από πάνω ακριβώς! Π.χ. λες για υποθέσεις και άλλα ωραία. Αλλά δε μου λες, αυτά που λες: "κανείς δεν θα σας κατηγορήσει για αυτό, αλλά όταν ξεσπάτε σε αφορισμούς και κατάρες να είστε σίγουροι 100% ότι έχετε δίκιο.", αναφέρονται και σε μένα;Επίσης, δεν είναι αρκετό για σένα ότι όλο αυτό δεν γίνεται ΕΝΤΟΣ της ίδιας Περιφέρειας; Και, ναι, ξεκινάμε με τον καπνό που βλέπουμε και συμπεραίνουμε ότι προέρχεται από φωτιά, οπότε ανακαλύπτουμε στοιχεία κάθε μέρα που περνά, τα οποία επιβεβαιώνουν τις αρχικές υποψίες, αυτά διερευνούμε και αναλόγως πράττουμε. Γιατί σε ενοχλεί τόσο αυτό;ΕΓΩ απαντώ επιλεκτικά ή όλοι εσείς που αγνοείτε το πόσο κραυγαλέα παράνομο είναι όλο αυτό που γίνεται; Και μας χαρακτηρίζετε κι από πάνω, αντί να λέτε κι ένα μπράβο που βγαίνουμε μπροστά ανεχόμενοι τις επιθέσεις σας επειδή επιδιώκουμε να ξεκαθαρίσει λιγάκι το θολό τοπίο! Γιατί δεν αναφέρεστε με το ίδιο μένος εναντίον όσων μίλησαν ανοιχτά για εξυπηρετήσεις; Θα λάβω καμιά απάντηση ποτέ σ'αυτό τουλάχιστον;Φυσικά και με εκνευρίζουν οι ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ απαντήσεις, εγώ πρώτη το δήλωσα ευθαρσώς, δεν κρύβομαι πίσω από το δαχτυλάκι μου. Δεν είμαι ο
Ενδιαφέρεται κανείς να πιέσουμε τους αιρετούς να πάρουν επίσημα θέση και να αλλάξει κάτι ή μόνο θα το σχολιάζουμε? Εγώ και κάποιοι άλλοι συνάδελφοι έχουμε κάνει κάποιες κινήσεις, ωστόσο όταν κινούμαστε μεμονωμένα και αποσπασματικά είναι δύσκολο να καταφέρουμε κάτι.
Ο,τι έγραψα το έγραψα στα Ελληνικά. Εφόσον υπάρχει παραβίαση του νόμου..και μεχρι να γίνει...αν γίνει αλλαγή της νομοθεσίας.... πρέπει και επιβάλλεται να υπάρξουν ενστάσεις στα αρμόδια όργανα. Απευθυνθείτε για ενδεχόμενες αλλαγές στους αιρετούς τώρα...όχι στο μέλλον. Έλαβα μεταξύ άλλων και αυτή την απάντηση.Όσο για τα "ευγενή" σχόλια αυτονόητο είναι ότι η αναφορά μου σε αυτά αφορά όσους τα έγραψαν...τίποτε περισσότερο και τίποτα λιγότερο.Να λάβετε σοβαρά υπόψη όσα αναφέρει ο sapore και κυρίως αυτό: