0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
η προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι κάθε υπουργός υποχρεώνεται να θυσιάσει έναν αριθμό από τους εργαζόμενους τουυπουργείου του ώστε να παρουσιάσουν στην τρόικα επιτέλους απολύσεις και στο δημόσιο. δυστυχώς από το ΥΠΕΠΘ όπως όλα δείχνουν θα την πληρώσουνπρώτα οι καθηγητές που έτυχε να μην έχουν οργανική θέση και θεωρούνται ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΟΙ.το μόνο κλάδο στο Δημόσιο που θεωρώ ότι δεν θα πειράξουν είναι τους νοσηλευτές.οι καθηγητές και οι δάσκαλοι δυστυχώς θα είναι μέσα στα ανταλλάγματα για την δόση τηΡΟΙΚΑΣ.Ίσως τελικά αυτοί που απολυθούν να παίρνουν περισσότερα λεφτά στον ιδιωτικό τομέα, αφούστο δημόσιο ο μέσος μισθός θα φτάσει στα 700 ευρώ.
Ίσως τελικά αυτοί που απολυθούν να παίρνουν περισσότερα λεφτά στον ιδιωτικό τομέα, αφούστο δημόσιο ο μέσος μισθός θα φτάσει στα 700 ευρώ.
Αν καταφερουν βεβαια να βρουν δουλεια στον ιδιωτικο τομεα .....
Αναρωτιεμαι ...στο δημοσιο ανοιγουν σιγα σιγα οι ασκοι του Αιολου ,στον ιδιωτικο κλεινουν οι ασκοι και εχει στενεψει ο κλοιος .Μπορει κανεις να μιλαει για μελλον σ αυτη τη χωρα ??
συναδελφοι καλό είναι να επαγρυπνουμε αλλά και να ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ταυτόχροναα) οι δόκιμοι εκπαιδευτικοί διορίζονατι ΩΣ ΜΟΝΙΜΟΙ ΣΕ ΚΕΝΕΣ ΟΡΓΑΝΙΚΕΣ θέσεις του ΥΠΔΜΘ. ως εκ τούτου ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΙΜΟΙ δημόσιοι υπάλληλοι, οι οποίοι διανύουν μία δοκιμαστική περίοδο 2 ετων, όπως άλλωστε όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι που διορίζονται με σχεση μονιμότηταςβ) δεν μπορείς ΝΟΜΙΚΑ αλλά και ηθικα -κοινωνικά -λογικά να απολύεις μόνιμους υπαλλήλους με οργανική θέση και στη θέση τους -ελλείψει προσωπικού -( εδώ δυστυχώς τίθεται θέμα πλεονάζοντος προσωπικού και υπεράριθμων ειδικοτήτων ) να προσλαμβάνεις αναπληρωτες. οι απολύθέντες μόνιμοι, όταν στη θέση τους θα προσληφθούν οι αντίστοιχοι αναπληρωτες θα προσφύγουν στη δικαιοσύνη, όπου και θα δικαιωθούν.