0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Υπο την επιβλεψη ποιων????Της τροικας??Μαλλον βλεπουμε ονειρα θερινης νυχτος!!!Αν πιστευεις οτι θα ειναι δικαιη η αξιολογηση υπο την επιβλεψη τους εισαι βαθια γελασμενος!Εδω ηθελαν να μας διωξουν χωρις αξιολογηση τωρα που θα τους δωσουμε την ευκαιρια δεν θα το κανουν??
Δύο ερωτήσεις/απορίες έχω -έτσι για τη συζήτηση-:1. Υπεράριθμοι/πλεονάζοντες εκπαιδευτικοί στην τεχνική εκπαίδευση δεν υπάρχουν; (διότι πουθενά δεν έχω δει να αναφέρονται -επίσημα και ονομαστικά ανά ειδικότητα εννοώ-). Αυτούς δεν τους δημοσιοποιεί το Υπουργείο;
Δύο ερωτήσεις/απορίες έχω -έτσι για τη συζήτηση-:2. Με ποιά κριτήρια εικάζουμε ότι θα γίνουν οι απολύσεις; Έστω ότι πρέπει να απολυθούν 800 ΠΕ19, 700 ΠΕ05, 700 αγγλικής κτλ. Ποιοί ακριβώς θα απολυθούν και με ποιά κριτήρια;Ε ρε! Θα φάει η μύγα σίδερο και το κουνούπι ατσάλι! Έχει να γίνει του κουτρούλη ο γάμος!
Ειχα προτεινει να φυγουν πρωτα απο οσα ζευγαρια συνυπηρετουν στο δημοσιο ο ενας και μαλιστα ας φυγει αυτος που παιρνει τα λιγοτερα.Οχι ομως να μεινουν ζευγαρια και να φευγει ο ενας μισθος.
Συμφωνώ ότι οι αποφάσεις είναι ήδη ειλημμένες. Όχι όμως να προτείνουμε κι εμείς οι ίδιοι κριτήρια απολύσεων που δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με την έννοια της αξιοκρατίας.