0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: bitch στις Μαρτίου 13, 2012, 09:55:22 pmκαι καλά οι νεούρες οι ασεπίτες που τα χουν και ψιλο-πρόσφατα και ξέρουν και τη διαδικασία...θέλω να δω κάτι παλιούς που κυκλοφορούν με αέρα αυθεντίας τι θα κάνουν όταν κληθούν να γράψουν εξετάσεις!! Ε ρε θα γελάσει το απανταχού ποικιλόχρωμο ερίφιο!! Πείτε με κακιά, αλλά πολύ θα το χαρώ το ξεφτιλίκι ορισμένων!!Γιατί, θα ρωτάνε τους φυσικούς τους Νόμους του Newton ή το νόμο του Ohm, με ασκήσεις κλπ όπως στο διαγωνισμό ΑΣΕΠ? Δεν νομίζω..Το μεγαλύτερο γέλιο θα έπεφτε αν οι εξετάσεις ήταν περισσότερο στο στυλ του τεστ δεξιοτήτων. Εκεί πάνω από το 50% των δ.υ. (και εν γένει του ελληνικού πληθυσμού θα έλεγα) θα αποτύγχαναν! (εκτός κι αν οι ερωτήσεις ήταν του στυλ "τι φόραγε χτες η Μενεγάκη στην εκπομπή της" κλπ )
και καλά οι νεούρες οι ασεπίτες που τα χουν και ψιλο-πρόσφατα και ξέρουν και τη διαδικασία...θέλω να δω κάτι παλιούς που κυκλοφορούν με αέρα αυθεντίας τι θα κάνουν όταν κληθούν να γράψουν εξετάσεις!! Ε ρε θα γελάσει το απανταχού ποικιλόχρωμο ερίφιο!! Πείτε με κακιά, αλλά πολύ θα το χαρώ το ξεφτιλίκι ορισμένων!!
εντάξει, εντελώς "ξέφραγα" δεν το λες!! έχει δουλέψει τόσα χρόνια για να γίνει εκεί η κατάταξή της. Εξάλλου μην ξεχνάμε ότι το ποσοστό αυτών που θα περάσει από τον Γ στον
Το 24μηνο δεν εχει απαραιτητη προυποθεση επιτυχια σε ενα τουλαχιστον ΑΣΕΠ; αρα δεν ειναι "παραθυρο".....