0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μπορει οι "ανθρωποι" να μην ξερουν την ελληνικη πραγματικοτητα. Μηπως καποιος να τους την εξηγησει? Θα καταλαβουν.
ΠαράθεσηΜήπως έπρεπε να έχουν ήδη έρθει σε επαφή με τους συλλόγους γονέων και τις τοπικές κοινωνίες και να τους ενημερώσουν για τις μελλοντικές εξελίξεις, ζητώντας την συμπαράσταση τους; Nαι θα απευθυνθεις στους γονεις και θα τους πεις οτι εγω που δουλευω 20 ωρες την βδομαδα , 4 μηνες αδεια το χρονο , ζηταω απο εσενα που πληρωνεις τα μαυρα ιδιαιτερα του παιδιου σου συν τα φροντιστηρια , εισαι ανεργος η ελαστικα εργαζομενος να με υποστηριξεις κλεινοντας το σχολεια ωστε να μην πηγαινει πλεον το παιδι σου εκει και να χρειαζεται επιπλεον φροντιστηρια η επιπλεον χρηματα για το ιδιωτικο σχολειο που θα το στειλεις αηδιασμενος απο την δημοσια εκπαιδευση.Αγωνιστικα ο παρτακιας της γειτονιας σου...
Μήπως έπρεπε να έχουν ήδη έρθει σε επαφή με τους συλλόγους γονέων και τις τοπικές κοινωνίες και να τους ενημερώσουν για τις μελλοντικές εξελίξεις, ζητώντας την συμπαράσταση τους;
Πριν λίγο στο mega για τις απολύσεις στο δημόσιο:" 'Οσον αφορά τους εκπαιδευτικούς το βάρος θα πέσει στη μείωση των αναπληρωτών και ωρομισθίων."
Γιατι δεν τους πιστευω οπως εγραψα και το πρωι;Ηρεμιστικες ειδησουλες για μη παρουμε στα σοβαρα τα χθεσινα....αποψη μου ,βεβαια.
Παράθεση από: anixia στις Φεβρουαρίου 04, 2012, 09:02:30 pmΓιατι δεν τους πιστευω οπως εγραψα και το πρωι;Ηρεμιστικες ειδησουλες για μη παρουμε στα σοβαρα τα χθεσινα....αποψη μου ,βεβαια.Τι ειναι απιστευτο; 400 ευρω μειον ριξανε στους μισθους + χαρατσι+ αλληλεγγυη+..