0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
την προϋπηρεσία πώς την απέκτησαν,ρωτάω γιατί όσους νηπιαγωγούς έχω συναντήσει ακόμα και ως αναπληρωτές δεν μπαίνανε χωρίς επιτυχία στον ασεπ
Και εκείνο το περίφημο... Το ανώτερο όριο ωρών που μπορούσε να δουλέψει κάποιος θεσπίστηκε πολύ μετά.Υπήρχε διάστημα που κάποιοι δούλευαν με 6ωρα - 9ωρα κλπ σε 2 και 3 Περιφερειακές Δ/νσεις.. Και ήταν ωρομίσθιοι που όμως είχαν ώρες που αντιστοιχούσαν σε αναπληρωτή. Γι' αυτό κάποια στιγμή, έγινε υποχρεωτικό να δηλώνει κάποιος μία Περιφερειακή Δ/νση στην οποία θα εργαζόταν.
Παράθεση από: cd στις Αυγούστου 20, 2012, 10:34:25 amΚαι εκείνο το περίφημο... Το ανώτερο όριο ωρών που μπορούσε να δουλέψει κάποιος θεσπίστηκε πολύ μετά.Υπήρχε διάστημα που κάποιοι δούλευαν με 6ωρα - 9ωρα κλπ σε 2 και 3 Περιφερειακές Δ/νσεις.. Και ήταν ωρομίσθιοι που όμως είχαν ώρες που αντιστοιχούσαν σε αναπληρωτή. Γι' αυτό κάποια στιγμή, έγινε υποχρεωτικό να δηλώνει κάποιος μία Περιφερειακή Δ/νση στην οποία θα εργαζόταν.πολλα εγιναν αλλα εγω δεν νομιζω οτι θα τολμησει να τους πειραξει, μακαρι να τους βαλει εξετασεις τυπου ασεπ εκπαιδευτικων να δουμε τι γνωριζουν απο παιδαγωγικα και γνωστικο αντικειμενο και εαν δεν περασουν να τους απολυσει και να τους δωσει το δικαιωμα να παρουν μερος στον επομενο διαγωνισμο και να τους μετρησει την προυπηρεσια, τα μεταπτυχιακα, την ξενη γλωσσα και την πιστοποιηση στους υπολογιστες, οπως κανει και σε εμας τους αιωνιους υποψηφιους
Παράθεση από: mpesg στις Αυγούστου 20, 2012, 10:41:04 amΠαράθεση από: cd στις Αυγούστου 20, 2012, 10:34:25 amΚαι εκείνο το περίφημο... Το ανώτερο όριο ωρών που μπορούσε να δουλέψει κάποιος θεσπίστηκε πολύ μετά.Υπήρχε διάστημα που κάποιοι δούλευαν με 6ωρα - 9ωρα κλπ σε 2 και 3 Περιφερειακές Δ/νσεις.. Και ήταν ωρομίσθιοι που όμως είχαν ώρες που αντιστοιχούσαν σε αναπληρωτή. Γι' αυτό κάποια στιγμή, έγινε υποχρεωτικό να δηλώνει κάποιος μία Περιφερειακή Δ/νση στην οποία θα εργαζόταν.πολλα εγιναν αλλα εγω δεν νομιζω οτι θα τολμησει να τους πειραξει, μακαρι να τους βαλει εξετασεις τυπου ασεπ εκπαιδευτικων να δουμε τι γνωριζουν απο παιδαγωγικα και γνωστικο αντικειμενο και εαν δεν περασουν να τους απολυσει και να τους δωσει το δικαιωμα να παρουν μερος στον επομενο διαγωνισμο και να τους μετρησει την προυπηρεσια, τα μεταπτυχιακα, την ξενη γλωσσα και την πιστοποιηση στους υπολογιστες, οπως κανει και σε εμας τους αιωνιους υποψηφιουςΤην πίκρα σου και την αγανάκτησή σου για όλες τις στρεβλώσεις την κατανοώ. Δεν κατανοώ όμως την ευχή σου. Εγώ έχω διοριστεί καθαρά μέσω ΑΣΕΠ. Πίστεύεις ότι είμαι διατεθειμένος να ξαναδώσω ΑΣΕΠ; Ποιος συνάδελφος επιθυμεί κάθε 2-3 χρόνια να δίνει εξετάσεις στα πλαίσια μιας θολής αξιολόγησης -όπως είναι και ο ίδιος ο ΑΣΕΠ- και ποιος έχει τα κουράγια να το κάνει; Αν είναι για 5-6 κατοστάρικα (γιατί εκεί θα καταλήξει ο μισθός, να είστε σίγουροι), με αυξημένο ωράριο και καμιά ουσιαστική στήριξη του εκπαιδευτικού έργου να πρέπει να πιστοποιώ μια υποτιθέμενη επάρκεια κάθε τρεις και λίγο, προτιμώ να παραιτηθώ. Νομίζω ότι πρέπει να προσέχουμε τι ευχόμαστε...