0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
αγαπητοι συναδελφοι εχετε εκτιμησει περιπου ποσες χρονιες χρειαζεται να τρεχουμε σαν ωρομισθιοι μεχρι να διοριστουμε;Ειδα περιπτωση που κ δινει ασεπ καθε φορα και εχει 5 χρονιες που παει ωρομισθια και ακομη τιποτα .
ηρεμειστε ρε παιδια,τι 6 χρονια .συναδελφος ωρομισθιος με 3 χρονια προυπηρεσια αλλα τις 2 τελευταιες χρονιες ειχε 24 ωρες,διορισθηκε φετος με 19,5 μορια στον αη στρατη.α
ηρεμειστε ρε παιδια,τι 6 χρονια .συναδελφος ωρομισθιος με 3 χρονια προυπηρεσια αλλα τις 2 τελευταιες χρονιες ειχε 24 ωρες,διορισθηκε φετος με 19,5 μορια στον αη στρατη.αν δουλεψεις 2χρ. με 12 ωρες μετα σου δινουν 24.τουλαχιστον αυτο γινεται στην περιοχη μου.δουλευω 3 χρονια και εχω 14,137 μορια.στον εννιαιο πινακα εχω σειρα 500 αλλα ουσιαστικα 300 [διορισε 200].του χρονου θα παρω άλλα 3,5 τουλαχιστον και εχω δικαιωμα να υποβαλλω δικ/κα διορισμου.
Καλημέρα στην παρέα!Εγώ έχω δουλέψει 4 χρόνια ως ωρομίσθια, τα 3 πρώτα 12ωρο και πέρυσι 9ωρο. Επίσης έχω δουλέψει μια χρονιά στη
Μη με παρεξηγείτε, και γω από επαρχία είμαι, ευκαιρία ψάχνω να φύγω από ΑθήναΕίχα φίλη στο νομό Αιτωλοακαρνανίας με θεία σε γραφείο. Η κοπέλα δεν είχε κάνει καν αίτηση για ωρομίσθια και την φώναξε η θεία της μια μέρα, της έδωσε δουλειά σε ολοήμερο και μετά από δυο μήνες δούλεψε και σε πρωινό. Εγώ στην Αθήνα έκανα δυο χρόνια να δουλέψω πρωινό έχοντας δηλώσει τα πάντα. Μάλλον κάποιοι πιστεύουν στην ορθότητα των πινάκων. Εγώ έχω αποθηκεύσει πίνακα γιατί κάθε λίγο και λιγάκι πέρυσι όλο και κάποιος πέρναγε μπροστά μου. Τώρα τσεκάρω τα πάντα.